Turner Malikhanesi-Northampton
+2
Nora Skinner
Jason Turner
6 posters
8 sayfadaki 13 sayfası
8 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Geri: Turner Malikhanesi-Northampton
Ayağa kalktıklarında birbirlerine sımsıkı sarıldılar.Jason'un nefesini ensesinde hissetti.Tam o sırada Jason ' un sesini duydu.
"Her zaman yanımda olmanı istiyorum Keira!"
Gülümseyerek cevap verdi buna Keira.
" Her zaman yanındayım zaten canım."
Sözlerini tamamlamaya fırsat kalmadan Jason'un dudaklarını kendi dudaklarında buldu.Ufak bir öpüşmeydi bu.Keirayı çok mutlu eden ve hafifçe utandıran bir sıcak öpüşme.
"Her zaman yanımda olmanı istiyorum Keira!"
Gülümseyerek cevap verdi buna Keira.
" Her zaman yanındayım zaten canım."
Sözlerini tamamlamaya fırsat kalmadan Jason'un dudaklarını kendi dudaklarında buldu.Ufak bir öpüşmeydi bu.Keirayı çok mutlu eden ve hafifçe utandıran bir sıcak öpüşme.
"Şak!"
Nora odasındaydı şimdi.Kasvetli ve güzel odasında.
Mugglelar arasında gezmişti yine.Başucundaki kitabı eline alıp kendini yatağa attı.
Yapacak hiçbir şey olmadığında yapacak en iyi şey kitap okumaktır..
Diye düşünüp kaldığı yerden devam etti kitabına.
Nora odasındaydı şimdi.Kasvetli ve güzel odasında.
Mugglelar arasında gezmişti yine.Başucundaki kitabı eline alıp kendini yatağa attı.
Yapacak hiçbir şey olmadığında yapacak en iyi şey kitap okumaktır..
Diye düşünüp kaldığı yerden devam etti kitabına.
Nora Skinner- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
Dans edermişcesine yavaşça bir süre kendi etraflarında dönmeye başladılar.Artık Keira'nın da onu sevdiğini biliyordu.Çok mutluydu Jason....
Bu arada yatağın yanıbaşına geldiklerinin farkına bile varmamışlardı.Jason'ın gözleri yine kapanmıştı.Sadece hissetmek istiyordu...Sadece koklamak istiyordu...Sadece Keira'yı istiyordu...
Bir süre daha döndüler.Yatağın yaslandığı duvara geldiler en sonunda.Jason açmıştı gözlerini tekrar.Keira duvara yaslanmıştı.O da çok istekli görünüyordu...
Tekrar götürdü dudaklarını Keira'nınkine.Yavaşça vücudunu okşamaya başladı genç cadının...
Bu arada yatağın yanıbaşına geldiklerinin farkına bile varmamışlardı.Jason'ın gözleri yine kapanmıştı.Sadece hissetmek istiyordu...Sadece koklamak istiyordu...Sadece Keira'yı istiyordu...
Bir süre daha döndüler.Yatağın yaslandığı duvara geldiler en sonunda.Jason açmıştı gözlerini tekrar.Keira duvara yaslanmıştı.O da çok istekli görünüyordu...
Tekrar götürdü dudaklarını Keira'nınkine.Yavaşça vücudunu okşamaya başladı genç cadının...
Jason Turner- Esrar Dairesi Başkanı
Bir süre boyunca kendi etraflarında döndüler.Bu arada ikisinin de gözü kapalıydı.Birbirlerinin nefeslerini hissediyorlardı.Ve kalp atışlarını.
" Seni Seviyorum aşkım "
diye fısıldadı.O sırada duvarın dibindelerdi ve Keira duvara yapışmıştı.Jason ise sımsıkı sarılmıştı ve dudaklarını Keira'nınkilerle birleştirdi.Dudakları birbirini keşfederken Keira gözlerini kapattı sadece.Kendisini o anın büyüsüne bırakmıştı.
" Seni Seviyorum aşkım "
diye fısıldadı.O sırada duvarın dibindelerdi ve Keira duvara yapışmıştı.Jason ise sımsıkı sarılmıştı ve dudaklarını Keira'nınkilerle birleştirdi.Dudakları birbirini keşfederken Keira gözlerini kapattı sadece.Kendisini o anın büyüsüne bırakmıştı.
Elleri Keira'nın tüm vücudunu dolaşıyordu.Yukarıdan başladı ve bacaklarına kadar inmişti...
Dudakları kenetlenmişti!Aynı vücutları gibi....Duvarı yıkmak istiyordu Jason.Uçmak istiyordu...
Elleri bacaklarında dolaşırken Keira'nın dudağından ayrıldı.Hemen omuzlarını öpmeye basladı.Gelişigüzel öpmeye başlamıştı.Aşağıya inmeye başlıyordu...
Birden yakaladı bacaklarını ve kucağına aldı güzel cadıyı...
Tekrar dudaklarına saldırdı ardından...
Dudakları kenetlenmişti!Aynı vücutları gibi....Duvarı yıkmak istiyordu Jason.Uçmak istiyordu...
Elleri bacaklarında dolaşırken Keira'nın dudağından ayrıldı.Hemen omuzlarını öpmeye basladı.Gelişigüzel öpmeye başlamıştı.Aşağıya inmeye başlıyordu...
Birden yakaladı bacaklarını ve kucağına aldı güzel cadıyı...
Tekrar dudaklarına saldırdı ardından...
Dudakları birbirlerini keşfederken Keira , Jason'un ellerini bedeninin heryerinde hissediyordu.Bedeni hafifçe gerilmişti ve hafifçe de kızarmıştı Keira.Ama öpüşmelerinin arasında umursamamaya çalışıyordu.Jason en zayıf yanını oluştururken birşeyleri umursaması imkansızdı zaten.Dudakları dudaklarından ayrıldığında Jason bu sefer omuzlarını öpmeye başlamıştı Keira'nın.
Keira ise Jason'un saçlarında ellerini gezdiriyordu.Duvarın yıkılacağını düşünürken birden kucağına aldı Jason.Dudakları tekrar birleşmişti.Sanki yıllarca görüşmemişler gibi özlem doluydu.
Keira ise Jason'un saçlarında ellerini gezdiriyordu.Duvarın yıkılacağını düşünürken birden kucağına aldı Jason.Dudakları tekrar birleşmişti.Sanki yıllarca görüşmemişler gibi özlem doluydu.
Jason Keira'yı yavaşça yatağa yatırdı.Keira'nın saçları öylece dağılmıştı yastığa.Sabırsızlanmış gibi bir hali vardı..
Jason da yavaşça yanına uzandı.Elini tekrar bacaklarına götürürken Keira'nın bir yandan da öpmeye başladı kollarını.Tüm vücudunu öpüyordu sıcak bir şekilde...
Jason okşadığı bacakların bir bölümünü örtebilen elbiseyi de yavaşça kaldırmaya başladı bu arada..
Jason da yavaşça yanına uzandı.Elini tekrar bacaklarına götürürken Keira'nın bir yandan da öpmeye başladı kollarını.Tüm vücudunu öpüyordu sıcak bir şekilde...
Jason okşadığı bacakların bir bölümünü örtebilen elbiseyi de yavaşça kaldırmaya başladı bu arada..
Jason'un kucağında yatağa uzanmıştı Keira. Serbest kalan saçları yastığa öylece dağılmışlardı ve Keira sadece Jason 'un gözlerine bakıyordu.Fazla zaman geçmeden Jason'da yanına uzanmıştı.Ellerini vücudunun her karesinde gezinirken bir yandan da vücudunu öpüyordu Keira'nın. Keira ise gözlerini kapatmıştı.Bu anın bozulmasını istemiyordu. Aklında sadece aşkı ve onun kendisine olan sevgisi bulunmaktaydı.Elleri elbisesini yukarıya kaldırdığında Keira biraz doğruldu ve Jason 'un dudaklarıyla kendi dudaklarını birleştirdi.
Jason kendinden geçiyordu...Keira ile öpüşmeye başladıktan bir süre sonra zor da olsa T-shirt'ünü çıkarttı.Terliyordu...
Tekrar yatırdı Keira'yı.Elbisesini iyice yukarı çıkarttıktan sonra güzel cadının bacakları arasına geçti:
"Seni seviyorum!".Eğildi bir öpücük daha kondurdu...
Tekrar yatırdı Keira'yı.Elbisesini iyice yukarı çıkarttıktan sonra güzel cadının bacakları arasına geçti:
"Seni seviyorum!".Eğildi bir öpücük daha kondurdu...
Bu anın hiç bitmesini istemediğini hissetti Keira.Uzun zamandır ilk defa bu kadar mutluydu.Jason ve kendisi.Zaman durmuştu sanki ve sadece ikisi vardı dünyada.Ondan başka kimsenin varlığının olacağını düşünmüyordu.Aşkları ikisine de yetecek gibiydi.Jason ' un sevgisiyle yanıp tutuşuyordu Keira. Biraz sonra
" Seni seviyorum "
dediğini duydu sevdiği adamın.
" Bende seni çok seviyorum "
dedi fısıltıyla.Mutlulukları , kalpleri ve aşkları da bedenlerinin birbirini keşfetmesi gibi birbirini keşfediyordu.
" Seninim "
dedi hafifçe.Bedenlerinin kontrolü eline almasına izin verirlerken dudakları çoktan birleşmişti.
" Seni seviyorum "
dediğini duydu sevdiği adamın.
" Bende seni çok seviyorum "
dedi fısıltıyla.Mutlulukları , kalpleri ve aşkları da bedenlerinin birbirini keşfetmesi gibi birbirini keşfediyordu.
" Seninim "
dedi hafifçe.Bedenlerinin kontrolü eline almasına izin verirlerken dudakları çoktan birleşmişti.
Jason ve Keira delicesine sevişmişti.Sevgiyle...Aşkla.....Tutkuyla....
İkisi de kendinden geçmişti....İkisi de uçuyordu adeta....
Durumlarını anlatabilmek için tüm kelimeler yetersiz kalıyordu....
Gece onlarındı artık.Tüm geceyi o yatakta sevişerek geçirmişlerdi.Hiç bir şeye aldırmaksızın...
İkisi de kendinden geçmişti....İkisi de uçuyordu adeta....
Durumlarını anlatabilmek için tüm kelimeler yetersiz kalıyordu....
Gece onlarındı artık.Tüm geceyi o yatakta sevişerek geçirmişlerdi.Hiç bir şeye aldırmaksızın...
Keira kendine gelir gibi olduğunda gülümseyerek doğruldu yatakta.Arkasına dönerek gülümsedi.
" Aşkım ben çok acıktım birşeyler yemeye gidelim mi ? "
dedi masum bir ses tonuyla.Bütün akşamı odalarında geçirmişlerdi.
" Aşkım ben çok acıktım birşeyler yemeye gidelim mi ? "
dedi masum bir ses tonuyla.Bütün akşamı odalarında geçirmişlerdi.
Jason ellerini Keira'nın saçlarına götürdü.Çok mutluydu.Bundan daha mutlu bir anısını hatırlayamıyordu....
"Sen nasıl istersen hayatım!" dedi sakince.Ardından yataktan kalkmaya yeltendi:
"E hadi o zaman bir şeyler giyiyim ben!".Gülümseyerek döndü tekrar:
"Böyle gidemeyiz değil mi?"....
"Sen nasıl istersen hayatım!" dedi sakince.Ardından yataktan kalkmaya yeltendi:
"E hadi o zaman bir şeyler giyiyim ben!".Gülümseyerek döndü tekrar:
"Böyle gidemeyiz değil mi?"....
" Eh biraz öyle aşkım "
dedi gülerek.Asasını kendisine doğrulttu.Bir bilek hareketiyle üzerine uçuk yeşil bir elbise oluştu.Kısa sportif bir elbiseydi bu.Aynada saçlarını topladıktan sonra yatağa oturarak sevdiği adamı beklemeye başladı.
" Seni seviyorum "
dedi göz kırparak.Ardından da ayağa kalktı.
"Ben aşağıya iniyorum.Salona gelirsin "
dedi gülümseyerek.
dedi gülerek.Asasını kendisine doğrulttu.Bir bilek hareketiyle üzerine uçuk yeşil bir elbise oluştu.Kısa sportif bir elbiseydi bu.Aynada saçlarını topladıktan sonra yatağa oturarak sevdiği adamı beklemeye başladı.
" Seni seviyorum "
dedi göz kırparak.Ardından da ayağa kalktı.
"Ben aşağıya iniyorum.Salona gelirsin "
dedi gülümseyerek.
Jason sevgilisini hayranlıkla izledikten sonra dolabını karıştırdı.Dolabı haricinde giyinmezdi zira..
Kendisine elbise beğenmek için oldukça uzun bir süre kalmıştı odada.En sonunda yemek için en uygun kıyafeti buldu ve kendi kendisine dans ederek hızlıca aşağıya indi.Keira kanepenin birinde onu bekliyordu...
Jason gülümseyerek üzerini gösterdi:
"Yemek için idare eder değil mi?"
Kendisine elbise beğenmek için oldukça uzun bir süre kalmıştı odada.En sonunda yemek için en uygun kıyafeti buldu ve kendi kendisine dans ederek hızlıca aşağıya indi.Keira kanepenin birinde onu bekliyordu...
Jason gülümseyerek üzerini gösterdi:
"Yemek için idare eder değil mi?"
" İyi olmuşsun hayatım "
dedi gülümseyerek.Rose ve Nora evde değillerdi anlaşılan.Bu nedenle de onları çağırmamışlardı.
" Bir şey yiyelim yeter aşkım biraz yorgunum "
dedi imalı bir gülümseyişle.
" Evde birşeyler yapacak gücüm olsa hiç çıkmayalım diyeceğim ama "
dedi.Halsizliğinden dolayı yemekle uğraşamayacaktı maalesef.Bu nedenle de dışarıda yiyelim demişti zaten.
dedi gülümseyerek.Rose ve Nora evde değillerdi anlaşılan.Bu nedenle de onları çağırmamışlardı.
" Bir şey yiyelim yeter aşkım biraz yorgunum "
dedi imalı bir gülümseyişle.
" Evde birşeyler yapacak gücüm olsa hiç çıkmayalım diyeceğim ama "
dedi.Halsizliğinden dolayı yemekle uğraşamayacaktı maalesef.Bu nedenle de dışarıda yiyelim demişti zaten.
Jason Keira'nın son iki cümlesine aldırış etmedi hiç:
"Evet hayatım nereye gidiyoruz?" derken Keira'yı kanepeden kaldırdı.Ellerinden tutup kapıya doğru yürümeye başladı ardından...
"Bak şöyle pahalı.." biraz duraksadı.Keira'ya döndü ve kaşlarını tebessümle karışık çatarak devam etti:"..Ve..ve hala açık bir yer söyle ama!"...
"Evet hayatım nereye gidiyoruz?" derken Keira'yı kanepeden kaldırdı.Ellerinden tutup kapıya doğru yürümeye başladı ardından...
"Bak şöyle pahalı.." biraz duraksadı.Keira'ya döndü ve kaşlarını tebessümle karışık çatarak devam etti:"..Ve..ve hala açık bir yer söyle ama!"...
Marissa "şak" sesiyle kaldığı odaya cisimlendi.Tek istediği şey "uyumaktı".Alel acele pijamalarını giyip derin bir uykuya daldı.
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
" Güzel soru aşkım.Karnım o kadar aç olmalı ki açık bir yer konusunu düşünmedim bile "
dedi gülerek.Jason'u kendisine çekerek hafifçe öptükten sonra arkasını döndü.Ellerini bırakmamış olduğundan Jason 'da peşinden yürüyordu.
" En iyisi ben bir şeyler hazırlayım hayatım.Gecenin 3 'ünde açık bir yeri bulabilmek imkansız "
dedi gülümseyerek.Hemen ardından da ekledi.
" Sen de istersen televizyona bir film koy sevgilim "
dedi gülerek.Jason'u kendisine çekerek hafifçe öptükten sonra arkasını döndü.Ellerini bırakmamış olduğundan Jason 'da peşinden yürüyordu.
" En iyisi ben bir şeyler hazırlayım hayatım.Gecenin 3 'ünde açık bir yeri bulabilmek imkansız "
dedi gülümseyerek.Hemen ardından da ekledi.
" Sen de istersen televizyona bir film koy sevgilim "
Jason suratını astı.Keira'yı kendine çekti:
"Aa yapma aşkım!Elbet buluruz bir yer..."Bir yandan da kapıyı açmış Keira'yı çıkarmaya çalışıyordu.Keira ise inada bindirmişti yine.Sonunda dayanamadı ve Keira'yı kucağına alıp bahçenin çıkışına kadar kahkahalar içerisinde koşturmaya başladı...
"Aa yapma aşkım!Elbet buluruz bir yer..."Bir yandan da kapıyı açmış Keira'yı çıkarmaya çalışıyordu.Keira ise inada bindirmişti yine.Sonunda dayanamadı ve Keira'yı kucağına alıp bahçenin çıkışına kadar kahkahalar içerisinde koşturmaya başladı...
Marissa sabah zilin sesiyle uyandı.Saati kapatmaya eğilirken herşeyi devirmişti zaten.Dün gece üçe kadar uyumamıştı.Geçte kalmıştı zaten bavulunu da toplayacaktı.Herşeyi kendisi istemişti.Bu zorlukları...Arkadaşlarının sorularını...Bunları göze alarak istifa etmişti seherbazlıktan...Pişman olmamıştı ama içi buruktu işte.Yatağından doğruldu yavaşça.Saçlarını taramak için aynanı önüne geçti.Yüzüne baktı.Eskisi kadar kötü görünmüyordu.Dolabı açtı.Bu sefer etek giymeyecekti bir türlü rahat edemiyordu zaten.Kot pantolon ve şık bir bluz çıkardı.Üstünü giyinmişti saçları da tamamdı.Dağınık bir topuz yapmıştı bugün.Hiç bir zaman makyaj yapmamıştı bugün de öyleydi.Ama hafif bir ruj onu daha da canlı gösterebilirdi.Asasını aldı eline dolabında ki tüm kıyafetleri bavuluna koydu.Ama bavulu iş yerine götüremezdi.Akşam giderdi artık.Çantasını alıp oradan "şak" sesiyle cisimlendi.
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
"Aa yapma aşkım!Elbet buluruz bir yer..."
dedi Jason ve hemen kucağına aldı.Jason ' un kucağında koşturarak evden çıkmışlardı.Keira ise sadece kahkahalarla gülüyordu.
" Aşkım tamam tamam gidelim "
dedi gülerek.
dedi Jason ve hemen kucağına aldı.Jason ' un kucağında koşturarak evden çıkmışlardı.Keira ise sadece kahkahalarla gülüyordu.
" Aşkım tamam tamam gidelim "
dedi gülerek.
Sırılsıklam olmuş bir halde eve girmişlerdi.Yine kimsecikler yoktu evde.
" Aşkım , bence üzerimi değiştirelim hasta olucaz yoksa "
dedi gülerek.Yanağına kondurduğu ufak bir öpücükle koşarak üst kata çıktı.Odasının kapısını açarak içeriye girdi.
" Aşkım , bence üzerimi değiştirelim hasta olucaz yoksa "
dedi gülerek.Yanağına kondurduğu ufak bir öpücükle koşarak üst kata çıktı.Odasının kapısını açarak içeriye girdi.
Keira'nın koşuşturmasını gülümseyerek izledi Jason.Üstüne başına baktı bir süre:
"Ziyanı yok!" diye söylendi ve ardından koşarak odaya çıktı...
Kapıdan içeri kafasını uzattı.Keira saçını tarıyordu.Üzerinde de yeni bir elbise vardı.Kaşlarını çattı:
"Bunula mı uyumayı düşünüyosun hayatım..".Gülümsedi ve sakallarını sıvazlayarak devam etti:
"Gecelikle daha seksi olursun bence!"..
"Ziyanı yok!" diye söylendi ve ardından koşarak odaya çıktı...
Kapıdan içeri kafasını uzattı.Keira saçını tarıyordu.Üzerinde de yeni bir elbise vardı.Kaşlarını çattı:
"Bunula mı uyumayı düşünüyosun hayatım..".Gülümsedi ve sakallarını sıvazlayarak devam etti:
"Gecelikle daha seksi olursun bence!"..
Keira, sevdiği adamın sözüyle hafifçe kızardı.
" Hayatım aklın yine nerelerde.Aslında biliyorum nerede olduğunu "
dedi gülerek.Ve hemen asasını üzerine doğrulttu.Şimdi üzerinde Jason ' un simsiyah gözleri gibi simsiyah dantel süslemeleri olan yer yer ufak delikleri bulunan mini bir gecelik belirdi.
" Oldu mu şimdi canım "
dedi gülümseyerek.
" Hayatım aklın yine nerelerde.Aslında biliyorum nerede olduğunu "
dedi gülerek.Ve hemen asasını üzerine doğrulttu.Şimdi üzerinde Jason ' un simsiyah gözleri gibi simsiyah dantel süslemeleri olan yer yer ufak delikleri bulunan mini bir gecelik belirdi.
" Oldu mu şimdi canım "
dedi gülümseyerek.
8 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
8 sayfadaki 13 sayfası