catlakkazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turner Malikhanesi-Northampton

+2
Nora Skinner
Jason Turner
6 posters

7 sayfadaki 13 sayfası Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sonraki

Turner Malikhanesi-Northampton - Sayfa 7 Empty Geri: Turner Malikhanesi-Northampton

Mesaj tarafından Nora Skinner Salı Ağus. 05, 2008 9:21 pm

Kafasını uzattı gelenleri görmek için Nora.

"Merhaba Keira,merhaba Aaron"dedi neşeyle.Elinde şekerlemeler vardı.Dibinde kalanları yemeyi planlıyordu.Birini eline aldı.
Sonra konuşmayı sürdürdü
"Eğer Aaronla o gideceğiniz yere şimdi gidecekseniz,ben de çıkayım."dedi gülümseyerek.Sonra şekerlemeleri Aaron'un eline tutuşturdu
"Al gerisini sen ye"dedi ve evin içine yürüdü buharlaşmak amacıyla.
Nora Skinner
Nora Skinner
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı

Turner Malikhanesi-Northampton - Sayfa 7 Empty Geri: Turner Malikhanesi-Northampton

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 9:23 pm

Kapıyı yabancı bir adam açtı. Keira'yı tanıyor gibi görünüyordu.

"Kimi aramıştınız...Gelmezmiydiniz?" dedi.

Aaron gülümsedi "Siz Jason Turner olmalısınız. Nora sizden bahsetti" dedi adama doğru elini uzattı ve "Adım Aaron Champney. Aslında Rose için burdaydım ama iki dakika içerde otursam da fena olmaz. Çok yorgunum da..." diyerek kendini tanıttı. Sonra gözlerini Keira'ya dikti. Üstü başı kıpkırmızıydı.

"Keira sen iyi misin?" diye sordu.

Tam o sırada Rose göründü ve "Hoşgeldiniz.Aaron burayı bulmak için çok uğraştın mı?Kusura bakma o kadar sıkılmıştım ki kendimi bakanlıktan nasıl attığımı bilemedim" dedi. Aaron onu dinlemiyordu bile. Tedirgin bir şekilde Keira'ya bakıyordu.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 9:24 pm

Nora onunla konuşurken de eline bir şeyler tutuştururken de Keira'yı izliyordu. Karanlıkta zar zor belli olan kan izleri artık daha netti.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Jason Turner Salı Ağus. 05, 2008 9:26 pm

Jason genç adamın elini sıktı:
"Memnun oldum tanıştığımıza...Buyrun içeriye!" diyerek içeriyi işaret etti.Sonra Aaron'ın baktığı yere Keira'ya baktı.Yine kanıyordu yaraları.Elinden tuttu Keira'nın:
"Hadi gel!Yukarı çıkalım da yaralarına bakayım.."
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 9:29 pm

Marissa Keira'ya baktı.Üstü kan içindeydi ama yarası kanamıyordu.Onu elinden çekiştirerek içeri soktu.

-"Üzerinde ki kıyafetlerini değiştirsen iyi olacak." dedi arkadaşına endişeyle bakarak.O sırada Nora'nın sesini fark etti.

-"Eğer Aaronla o gideceğiniz yere şimdi gidecekseniz,ben de çıkayım." dedi Nora.Marissa gülümseyerek.

-"Biraz daha burda dursak iyi olur.Daha sonra hep beraber çıkarız olur mu?" dedi gülümseyerek.
Marissa R. Nympdora Black
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 9:33 pm

"Evet Keira üstünü değiştirene kadar burada durabiliriz. Sonra hep birlikte üç süpürgeye gideriz isterseniz. Herkese benden bir bardak kaymak birası..." dedi gülümserken. Bir an duraksadı ve

"Keira, eğer kendini iyi hissetmiyorsan seninle birlikte burda kalabiliriz. Ama iyiysen kaçarın yok bizimle geliyorsun" dedi ve tekrar sırıttı.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Salı Ağus. 05, 2008 9:37 pm

" Endişelenmeyin lütfen.Kanamıyor şu anda.Gündüz kanamıştı ama durdu. "

dedi gülümseyerek.Sevdiği adam dahil herkesin bu kadar üzerine düşmesine alışık değildi ve bunu şakaya vurmak için tekrar konuşmaya başladı.

" Bu kadar üzerime düşmeyin şımarıcam sonra "

derken gülüyordu.Neşeliydi.Hayatındaki herşeyin doğru düzgün gittiğini düşünüyordu çünkü.Yavaşça içeriye girdi.Asasını üzerine doğrulttu.Sihirli sözcüklerle üzerini temizledi.

" Şimdi oldu mu "

dedi gülerek.Tam o sırada Aaron konuşmaya başladı.

" İyiyim ben endişelenmeyin.Bu gün bir şifacıya göründüm.Tekrar gideceğim ama "

dedi gülümseyerek.

RPout : Jason çıkmak zorunda kaldı.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

http://www.catlakkazan.net

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 9:40 pm

Marissa Jason'ın yukarı çıkmasından faydalanarak yanına sokuldu.Sessizce fısıldamaya başladı.

-"Karargaha gittin mi?Durumlar neymiş?Yara alan var mı?" dedi meraklı bir şekilde bir yandan da Nora ve Aaron'a gülücükler atıyordu.Marissa gerçekten de hiç iyi rol yapamıyordu.

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Salı Ağus. 05, 2008 9:45 pm

" Bütün gün oradaydım Rose.Alwen baktı yaralarıma.Morello biraz yara almış onunla ilgileniyordu.Ama işi çıktı ülke dışına gitmesi gerekti "

derken gülümsüyordu.

" Eee Başkan hanım söyleyin bakalım ikinci gününüz nasıldı ?Yine kaytarma yaptınız mı yoksa bu sefer valla sicile yazıcam "

dedi kahkahalarla gülerken.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 9:55 pm

-" Bütün gün oradaydım Rose.Alwen baktı yaralarıma.Morello biraz yara almış onunla ilgileniyordu.Ama işi çıktı ülke dışına gitmesi gerekti " dedi Keria gülümseyerek.

-"İyi sevindim buna.Önemli değildir umarım" dedi gülümseyerek.

- "Eee Başkan hanım söyleyin bakalım ikinci gününüz nasıldı ?Yine kaytarma yaptınız mı yoksa bu sefer valla sicile yazıcam " dedi Keira gülerek.Marissa'da gülüyordu.

-"Aaron'la konuşmamız işi aksatmaktan sayılmıyorsa eğer işimi aksatmadım" dedi gülerek.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 9:59 pm

"Ben biraz böldüm sayılabilir" dedi Aaron masum bir ifade takınarak "Ama azıck.." diye ekledi ve gülmeye başladı.

"Hadi konuşmanıza orda devam edersiniz üç süpürgeye gidiyoruz" dedi "Tabi eğer hepinize uygunsa...Aslında Rose'la başka planlarımız vardı. Ama bunun için çok geç tabi" Karargaha bu saatte gitmek hiçbir işe yaramazdı.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 10:01 pm

-"Hadi konuşmanıza orda devam edersiniz üç süpürgeye gidiyoruz" dedi "Tabi eğer hepinize uygunsa...Aslında Rose'la başka planlarımız vardı. Ama bunun için çok geç tabi" dedi Aaron.Marissa ise gülümsüyordu.

-"Herşey yolundaymış.Gtimemize gerke yok yani.Hadi Keira.Evde oturmaktan ve sıkıcı bakanlık dosyalarıyla cebelleşmekten inan bıktım!" dedi çocuksu bir tavır takınarak.

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Salı Ağus. 05, 2008 10:15 pm

" Demek azcık ha "

derken gülüyordu.Tam o sırada.Devam etti Aaron , Rose , da çok istekli olunca ikisini de kıramadı.

" Tamam gidelim ama fazla geç kalmayalım olur mu ? Sabah iyi hissedersem bakanlığa uğrayacağım "

dedi gülümseyerek ve hemen ekledi.

" Asıl işleri aksatan benim "

gülüyordu.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Salı Ağus. 05, 2008 11:30 pm

Roselar ile gitmekten son anda vazgeçti Keira. Ve doğruca üst kata çıktı.Sevdiği adamın odasını aramak üzere kapıları açık olan kapılardan başını uzatıyordu. En son bir odanın önünden geçerken Jason ' un süiletini görünce gülümseyerek durdu ve kapıya dönerek kapıyı tıklattı.

" Girebilir miyim canım "

dedi gülümseyerek.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Salı Ağus. 05, 2008 11:41 pm

Jason diğerlerinin gitmesiyle odasına çekilmişti.Köşedeki rahat bir koltuğa oturmuç öylece asasını okşuyordu.`Keira gitmeseydi keşke!` diye hayıflandı.Bağlanmıştı ona.Her an yanında istiyordu...
Birden karşı duvardaki tablo dikkatini çekti.Babası.Ne de ukala bakıyordu öyle.Jason bir ağrı hissetti kalbinde.Aynı bakış!Yapmamalımıydı acaba.Bu son zamanlarda iyice meşgul etmeye başlamıştı kafasını.Bir Ölüm Yiyen!Uff Keira öğrenirse ne yapardı...Acaba söylemelimiydi...Yok hayır!Ayrılırdı Keira.Yüzüne bakamazdı....
Kalbinde bir ağrı daha hissetti.Morello!...Ya Keira'ya söylerse...Öldürmeliydi onu.Kaçırılmasına izin vermemeliydi...O duygu,neydi o?Son iki kurbanında da aynı şeyi yaşamıştı.MERHAMET!Hayır, Jason bu değildi...
Kemiriyordu düşünceler.Ve birden kapı çaldı.Ama yok hayal değildi.Keira!İşte oradaydı.Gitmemişti.Jason'ı yalnız bırakmamıştı:
"Keira! Gitmemişmiydin?"
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Salı Ağus. 05, 2008 11:45 pm

" Hayır aşkım gitmedim vazgeçtim "

dedi gülümseyen gözlerle.Jason 'a baktığında bazı sorunların olduğunu hissetti.Jason'un aklını kurcalayan sorunlar.

" Neyin var hayatım "

dedi yanına doğru yürümüş ve yanına oturmuştu hemen.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Salı Ağus. 05, 2008 11:55 pm

Keira'yı görür görmez neşe gelmişti yüzüne.Elini yanına oturan sevgilisinin omuzuna attı:
"Yok bir şey hayatım.Eski anıları bilirsin işte!Karıştırmaya gelmiyo...".Gülümseyerek elini yüzüne götürdü Keira'nın:Hayranlıkla okşamaya başladı sonra da...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Çarş. Ağus. 06, 2008 11:58 am

" Eski anılar bilmez miyim hiç "

dedi gülümseyen gözlerle.Jason'un yanağını okşamasına biraz daha yaklaşarak karşılık verdi.Hayatının yenilikler içerisinde olduğunu görmek mutlu ediyordu.

" Başkanım ilk gününüz nasıldı ? "

dedi gülümseyen gözlerle.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Çarş. Ağus. 06, 2008 12:02 pm

Jason bilmiş bilmiş Keira'ya baktı:
"Ya bilirsin işte!".Gülümsedi sonra:
"Ee ne demişler?Gülme komşuna gelir başına!".Gözleri karşı tabloya kaydı tekrar.Lakin şimdi görmüyordu tabloyu.Aklında sadece Keira vardı şu anda.Meraklanmışcasına döndü Keira'ya:
"Aşkım!Yoksa sen de Bakanla mı dalga geçiyordun?"
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Çarş. Ağus. 06, 2008 12:06 pm

Keira , gülümseyerek baktı Jason 'a.

" Tabi ki hayır aşkım. Bakan olabilmek en büyük idealimdi benim. Oldum da "

dedi.Bakan olalı bir haftaya yakın olmuştu ama Keira bir türlü gidememişti bakanlığa.İşlerini aksatıyor gibi hissediyordu kendisini.

" Artık ben de işlerimin başına dönmek istiyorum aslında sıkıldım "

dedi masum bir yüz ifadesi ile.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Çarş. Ağus. 06, 2008 12:19 pm

Jason tekrar Keira'ya döndü.Üzülmüş gibi yapmaya çalıştı:
"Malesef canım.Ben emin olana kadar burdasın!".
Sonra da hayranlıkla Keira'nın saçlarına götürdü elini.Göz göze gelmişlerdi yine.Jason'ın kalp atışları tekrar hızlanıyordu.Bakışlarındaki şaşkınlık yerini ciddiyete burakıyordu.Kararlılaşmıştı....
"Seni seviyorum!"...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Çarş. Ağus. 06, 2008 12:27 pm

"Malesef canım.Ben emin olana kadar burdasın!"

dedi Jason kararlılıkla.Keira ise ufacık bir ümit bile olmayacağını bile bile

" Ama aşkım aynı yerdeyiz nasıl olsa.Artık işlerimin başında olmalıyım "

dedi.Devam edecekti ama sözleri Jason 'un ellerinin saçlarında gezinmesiyle bölünmüştü. Gözlerinde ufacık bir heyecan ve kararlılık vardı.

" Seni seviyorum "

dedi ardından. Keira da aynı şekilde heyecanlanmıştı.

" Ben de seni seviyorum "

dedi gülümseyen gözleriyle.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Çarş. Ağus. 06, 2008 12:36 pm

Elini yüzüne indirdi Keira'nın.Yanaklarında gezdirdi...Dudaklarına götürdü...Teni çok yumuşaktı..
Yine sessizleşmişti oda.Elleri Keira'nın üzerindeyken başka bir şeyler oluyordu Jason'a...
Eli aşağıya indi omuzlarında gezindi.Ardından sımsıkı sardı Keira'yı ve biraz önce elinin gezindiği omzuna sıcak bir öpücük kondurdu...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Çarş. Ağus. 06, 2008 1:20 pm

Saçlarında gezinen eller yüzüne kaymıştı şimdi.Ardından dudakların daha sonraysa omzuna.Bir iki dakika sonra da sımsıkı sarılmıştı Jason.Keira ise hafifçe kızarmıştı yine.Odanın sessizliğinde tek duyulan ikisinin de alıp verdikleri nefes ve heyecanla çarpış hızı değişen kapleriydi.Jason ' un omzuna öpücük kondurmasıyla Keira , hafifçe titredi.Biraz daha yaklaştı Jason 'a doğru.Nefesini hissedebiliyordu şimdi teninde.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Çarş. Ağus. 06, 2008 4:08 pm

Jason ellerinden tutup ayağa kaldırdı Keira'yı.Beline sarıldı güzel büyücünün....
"Her zaman yanımda olmanı istiyorum Keira!".Dudağına ufak bir öpücük kondurdu...
"Sen yokken zamanım seni hayal etmekle geçiyor...".Bir öpücük daha...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

7 sayfadaki 13 sayfası Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Sonraki

- Similar topics