catlakkazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turner Malikhanesi-Northampton

+2
Nora Skinner
Jason Turner
6 posters

9 sayfadaki 13 sayfası Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Turner Malikhanesi-Northampton - Sayfa 9 Empty Geri: Turner Malikhanesi-Northampton

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 10:33 pm

Böylece o pis gülümsemesi tekrar yerleşti yüzüne:
"Hmm!Evet bu harika gerçekten...".Sonra üzerine baktı.Kaşlarını çattı ve tekrar Keira'ya döndü:
"Hadi aşkım beni de giydir!"
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Turner Malikhanesi-Northampton - Sayfa 9 Empty Geri: Turner Malikhanesi-Northampton

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Perş. Ağus. 07, 2008 10:43 pm

" Hmmm ne giydirsem ki "

diye düşündü.Biraz sonra da asasını sevdiği adama döndürüp bir kaç sihirli sözcük fısıldadı.Üzerini görünce asayı bırakarak gülmeye başladı.Yanlışlık yapmıştı düşüncelerinde Jason aynaya bakınca yüz şekli değişmişti kaşlarını çatmıştı.Kızmışmıydı bilemiyordu.Zaten kendini durduramıyordu.Tek yaptığı gülmekti.Artık gülmekten karnına ağrılar girmişti.Sevdiği adamın kendisine doğru yürüdüğünü görünce yatağın karşı tarafına geçti.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

http://www.catlakkazan.net

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 10:49 pm

Jason gülümseyerek aynaya döndü.Fakat yüz ifadesi bir anda değişti.Çünkü üzerinde pembe bir T-shirt ve çiçekli bir şort vardı.Kaşlarını çatarak geriye döndü:
"Sen oyun istiyosun anlaşılan!".Gülümsemesini tekrar takındı ve Keira'nın üzerine yürümeye başladı.Keira yatağın karşı tarafına geçmişti.Bir çırpıda yakaladı sevgilisini ve gıdıklamaya başladı...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Perş. Ağus. 07, 2008 10:56 pm

Bir anda yakalamıştı Jason.Yakaladığı gibi de gıdıklamaya başlamıştı. Keira gülme krizlerine girmişti artık.Bir yanda sevdiği adamın kıyafeti diğer yanda gıdıklanma.Nefes alamaz hale gelmişti artık.

" Aşkım tamam tamam pes ediyorum pes "

dedi kahkahalarının arasında.O kadar çok gülmüştü ki.Bundan kurtulmanın yolunu biliyordu ve bu sefer kendi başlatacaktı.Yavaşça kollarını boynuna doladı.Hala Jasonun gıdıklamalarına mağruz kalıyordu.Jasonu kendisine doğru çekti.Dudaklarını dudaklarını değdirdi.Büyük bir tutkuyla öpmeye başladı Jasonu.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 11:03 pm

Jason neye uğradığını şaşırmıştı.Keira'nın o muhteşem kokusunu tekrar hissetti.Yatağa oturdu ve Keira'yı kucağına aldı.Keira onu öperken o da Keira'nın vücudunu okşamaya başladı...
Elleri Keira'nın heryerindeydi.Sırtında....Bacaklarında...Yüzünde...Saçlarında... Belinde...Göğüslerinde...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Perş. Ağus. 07, 2008 11:07 pm

Jason , kucağına almıştı yine Keirayı. Dudakları birbirini keşfederlerken Jason 'un elleri de Keirayı keşfediyordu.Yavaşça kucağından kalkmaya çalıştı Keira.Fakat belinden tutmuş olan Jason buna imkan vermiyordu.Kendini bir anda yatakta buldu Keira.Saçları yine darmadağın olmuştu yastığın üzerinde.

" Seni seviyorum "

diyebildi zorlukla.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 11:14 pm

Jason Keira'nın geceliğinin askılarını indirmeye başladı yavaşça.Omuzlarını öpüyordu.Yavaşça aşağıya indi.Göğüslerine...
Bir taraftan diğer eli aşağıya inmişti.Mini gecelik yukarı kalkıyordu...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Perş. Ağus. 07, 2008 11:16 pm

Nora Jason'ı aradı uzun süre evde.Onunla konuşmak istediği konular vardı,başka kimle konuşabileceğini bilmiyordu.
En sonunda odasının kapısını açık farketti.İçeride biri olup olmadığından emin olmak için kafasını içeri uzattı.
"Jason..?"
Gördükleri sonunda utanıp kafasını geri çekti.Kapının arkasından
"Pardon,ben..kesmek istememiştim" dedi pişman pişman. Yaptığı hareketin sonuçlarını düşünüyordu bir yandan.
Nedense gülümsemesine de engel olamıyordu
Jason ona çok kızacaktı!
Nora Skinner
Nora Skinner
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Perş. Ağus. 07, 2008 11:28 pm

Jason'u baştan çıkarması işe yaramış yalnız biraz ters tepmişti.Jason Keira'yı baştan çıkartmaya başladı.Keira gözlerini kapatmış. Bu büyülü anın tadını çıkarıyorken odanın dışından gelen yabancı sesle irkildi.Aniden başını çevirdiğinde Jason 'un kuzenini gördü.Kız da utanmış hemen geri çekilmişti.Keira , Jasonun kollarından zorlukla da olsa kurtulmuştu. Hemen üzerini düzeltmişti.Hafifçe kızarmış olmasına rağmen

" Nora içeri gelsene "

dedi hemen.Kız odaya girince kendisi hemen fırladı.

" Ben birer kahve yapayım gelirim "

dedi.Merdivenlerden aşağı inerken hala kıpkırmızıydı.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Perş. Ağus. 07, 2008 11:35 pm

İçeri çağırılmasıyla birlikte kendini odaya attı.

"Ben birer kahve yapayım gelirim "diye odadan çıktı Keira.
Nora hala gülümsemesini bastıramamıştı.Bir kahkaha patlattı dayanamayıp.Sonra frenledi kendini,elini ensesine koyum mahçup mahçup baktı Jason'a:

"Üzgünüm,cidden bilsem...Bilsem,odama saklanırdım!"
Yeniden gülmeye başladı.Suratına ciddi bir görüntü vermeye çalıştıkça daha da komik gözüküyordu
"Keirayı utandırdım sanırım"dedi geldiği kapıya bakarak.Tepkisini görmek için tekrar Jason'a döndü.
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 11:37 pm

Jason sinirlenmişti.Üzerini başını düzeltip kafasını ileriye çevirdi.Donuk bir sesle konuşmaya başladı:
"Odam hakkında uyardığımı hatırlıyorum Nora!"...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Perş. Ağus. 07, 2008 11:43 pm

"Odana izinsiz girmedim...Tamam kafam girdi ama odada olup olmadığını kontrol etmek için.."dedi masum masum.
"Kapı da açıktı zaten"dedi ek olarak.
"Niye kapıyı açık bıraktınız ki?"
Hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyordu.Suçlu olduğunu bile bile...

En son Nora Skinner tarafından Perş. Ağus. 07, 2008 11:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 11:48 pm

Jason gülümseyip sarıldı kuzenine:
"Neyse artık daha dikkatli olursun..".Sonra üzerine baktı.Çok komik görünüyordu.Bir çırpıda asasını kapıp üstüne yöneltti.Bir kaç saniye içinde rahat bir eşofman içerisine girmişti:
"Ee bu ciddi vaziyeti bozacak kadar mühim olan şey neymiş merak ettim doğrusu!"
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Perş. Ağus. 07, 2008 11:51 pm

"O kadar da mühim değil aslında"dedi ve oturdu yatağın ucuna
"Konuşmak istedim,şey hakkında..."durdu
"Son günlerde tanıştığım insanlar hakkında..."Sözlerinin altında bir anlam yüklediğini belirtmek için manalı bir bakış attı.
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Jason Turner Perş. Ağus. 07, 2008 11:55 pm

Jason ciddi gibi görünmeye çalışıyordu.Biraz da az önceki durumun etkisindeydi.Hala Keira'yı istiyordu:
"Geveleme ama tatlım hadi!"
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Cuma Ağus. 08, 2008 12:04 am

"Tamaam"dedi gözlerini devirip
Aralıksız anlatmaya başladı
"Geçen günlerde,daha buraya gelmeden önce çatlakkazanda eski bir dostumla karşılaştım:Micah Falel...Şey,aynı binadandık Hogwarts'tayken.
Çatlakkazanda biraz oyalandıktan sonra Hellsfire'a gittik.Kurtadam çetesi denilen bir grubun gelmesiyle ayrılmak zorunda kaldık oradan da.Yürüdük yolda,viski falan aldık"
Hatırlayıp gülümsedi,sonra fazla uzattığını düşünüp ciddileşti "Benden hoşlandığını söyledi gece sonunda.Hani ben de boş sayılmazdım aslında" "Neyse,çıkıyor gibi birşeyiz.Gerçi uzun süredir görmedim onu,amcasıyla ilgili bazı şeyler var"hafifçe öksürdü.
"Bunları konuşacak pek çevremde insan yok"dedi.Amacı kendini acındırmak değildi,doğruları dile getiriyordu. "Sence ne yapmalıyım?Onun hakkında pek birşey bilmiyorum da,yani emin değilim olanlardan..."
"Dediğim gibi,çok önemli bir mevzu değildi"diye bitirdi konuşmasını.Buruk gülümsemesini de eksik etmedi.
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Jason Turner Cuma Ağus. 08, 2008 12:12 am

Jason tekrar sarıldı Nora'ya:
"Benim kuzenim aşık mı olmuş yoksa!" diyerek gülümsedi.Sonra konuşması gerektiğine kanaat getirip sözüne başladı:
"Bak Nora!İçinden nasıl geliyorsa öyle davranmanı nasihat edebilirim ancak...Eğer seviyosan,devam et!".Biraz düşledi Keira'yı.Hellsfire...O dans...
Tekrar başladı:
"Benim için önemli olan senin mutluluğun...".
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Cuma Ağus. 08, 2008 12:21 am

Kuzeninin nasihatlarını kafasını sallayarak onayladı.
Ne istiyorsa onu yapmalıydı ve ne istediğine emindi.
Karar vermiş olmanın sevinciyle ayağa fırladı
"Teşekkürler zaman ayırdığın için!"dedi neşeyle
"Gitsem iyi olur.Eee,yapılacak işlerim var!"
Yıldırım hızıyla fırladı odadan.Üzerine daha adam akıllı birşey giymek için.
Hellsfire'a gidiyordu o gece!
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Cuma Ağus. 08, 2008 12:27 am

Keira, mutfağa girdiğinde ilk önce yüzüne biraz su çarptı.Nora'ya yakalanmış olduklarından biraz utanmıştı.Cam'ı açarak kafasını dışarı çıkardı.Biraz kendine geldikten sonra , dolaptan cevzeleri ve kahveyi çıkardı.Hemen ocağı yakarak kahveleri pişirmeye başladı.

Pişen kahveleri , fincanlara koyarak tepsiye dizdi.Ardından da ocağı kapattı.Cezveyi de lavabo'nun içine suyla doldurarak bıraktı ve tepsiyi eline alarak mutfaktan çıktı.

Yavaşça merdivenleri çıktı.Jason ' un odasına geldiğinde yavaşça içeriye girdi.

" Kahveler geldi "

dedi ve kahveyi verdikten sonra kendi fincanını da eline alarak odadaki koltuğa oturdu.Kahvesinden yudumlarken etrafı izlemeye başladı.Özellikle Jasondan tarafa bakmıyordu.Hala azıcıkta olsa utangaçlık vardı.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Cuma Ağus. 08, 2008 12:34 am

Jason asasını kapıya çevirdi ve kapı yavaşça kapanıp kilitlendi.Ardından kahveyi kenara bırakıp Keira'ya doğru ilerledi:
"Kapı kilitli artık!...Zaten hevesim kursağımda kaldı!".Keira'yı yavaşça koltuktan kaldırdı:
"Hadi utanıcak birşey yok!Kuzenim o benim!"...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Cuma Ağus. 08, 2008 12:40 am

Jason , bu sefer işleri garantiye almak ister gibi kapıyı kilitlemişti.Buna Keira gülümseyerek karşılık verdi.

" Seni seviyorum "

dedi kendisine doğru yürüyen sevgilisine.Sevgilisinin ayağa kaldırmasıyla kollarını boynuna doladı Jason 'un.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Cuma Ağus. 08, 2008 12:44 am

"Ben de seni hayatım!" diyebildi zorlukla Keira'yı koklarken...
Ellerini belinde birleştirdi Keira'nın.Bu arada asası hala elindeydi.Bir şeyler mırıldandı ve bir süre sonra onlara hafif bir müzik eşlik etmeye başladı.Jason asasını fırlattı ve Keira'yı sarıp dans etmeye başladı.Bir yandan da öpüyordu sevgilisnin vücudunu...
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Cuma Ağus. 08, 2008 12:51 am

Jason , Keira'nın belinden tutuyordu ve bir iki saniye içinde romantik en sevdiği şarkılardan biri eşlik etmeye başladı.Üstelik bu partideki dans ettikleri müzikti.Kollarını boynunda birleştirdi sevgilisinin.Romantik müzik , dans , sevgilisinini öpücükleri.Hepsi bir araya gelince Keira gözlerini kapattı.Sadece anın büyüsüne kapılmayı istemişti.Romantik bir müzikte edilen romantik , baştan çıkarıcı bir dans.Bir yarı veela olmasının da bu dansa kapılmasında payı vardı elbette.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Jason Turner Cuma Ağus. 08, 2008 12:55 am

Jason dans etmeye çalışıyordu ama çok zordu şu anda.Geceliğin askılarını yavaşça indirdi.Tabi zor olmuştu biraz dans ederken ama başarmıştı.Tek eliyle belinden tutmuşken diğer eliyle de tüm vücudunu seyahat ediyordu Keira'nın...
Ve askıyı biraz daha indirip bir kez daha buluştu göğüsüyle..
Jason Turner
Jason Turner
Esrar Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Cuma Ağus. 08, 2008 5:30 pm

Yavaşça gözlerini araladığında elini yavaşça yatağın diğer tarafına kaydırdı Keira.Jason'un olmadığını farkedince başını çevirdi.Biraz doğruldu yatakta , komidinin üzerindeki not'a baktıktan sonra tekrar yastıkla buluşturdu başını.Saçları yine dağılmıştı , darmadağındı.Üzerinde ise kırmızı gecelik vardı. Son zamanlarda hayatı hem en güzel şekilde geçiyordu.

" Seni seviyorum hayatım"

dedi duvardaki resme dönerek.Ve hafifçe gözlerini kapattı.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

9 sayfadaki 13 sayfası Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

- Similar topics