catlakkazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası

+2
Elros Amandil
Marissa R. Nympdora Black
6 posters

4 sayfadaki 6 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası - Sayfa 4 Empty Geri: Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 12:33 pm

Aaron sabah altıdan öğlene kadar Barty Crook'u gördüğünü iddia eden muggleın evinde bekçilik yaptıktan sonra bakanlığa girdi. Tabii ki Karanlık Lord bir muggle bahçeside çalıların arasından fırlamayacaktı. Ama insanların bakanlığa güvenmelerini sağlamak için böyle işler de yapmak gerekiyordu. Yolda gördüğü insanlara selam vererek Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası yazan kapının önünde durdu. Önce bir düşündü. Elini kapı tokmağına doğru götürdü. Ama ne söyleyeceğini düşünmek için biraz bekledi. Rose dün tedirgindi ve seherbazlıktan ayrıldığıyla ilgili kaçamak cevaplar vermişti. Nora'nın yanında bunları konuşmak istemeyeceğini bildiği için Aaron fazla üstelememişti. Ama konuşması gerekiyordu. Yüzüne gülümseyen ama ciddi bir şey konuşmaya geldiğini de belli eden bir tavır takınmaya çalıştı. Ama işe yaramadı. Daha çok yüz felci geçirmiş gibi görününce sadece gülümsedi. Kapıyı tıklattıktan sonra tokmağı döndürdü. Rose içerde bir elinde kalem bir elinde kahve çalışıyordu.

"Görüşmeyeli uzun zaman oldu değil mi?"
diyerek içeri daldı Aaron.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası - Sayfa 4 Empty Geri: Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 12:44 pm

Marissa bir o dosyaya bir bu dosyaya bakıyordu.Kahve dayandığı tek dayanaktı.Ruhu çok daralmıştı.Biraz dinlenmek,birileriyle konuşmak iyi gelecekti ama bakanlık o kadar yoğundu ki kimsenin konuşacak vakti yoktu.Bir süre elini boynunda dolandırdı.Faydası yoktu.Dosyaları yumuldu yine.O sırada içeri birinin girdiğini fark etti.

-"Görüşmeyeli uzun zaman oldu değil mi?" dedi Aaron.Yüzünde gülümseme ifadesi vardı.Marissa hemen ona doğru yönelerek ayağa kalktı.

-"Evet çok uzun zaman oldu.Nasılsın?Otursana" dedi gülümseyerek.
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 12:48 pm

Aaron sessizce oturdu.

"İşlerin var gibi görünüyor umarım rahatsız etmiyorum" dedi Rose için bunun sorun olacağını sanmıyordu zaten çok sıkılmış görünüyordu. "Seninle konuşmak için kısa bi süreliğine izin aldım" Yüzündeki gülümsemeyi atmış ve daha ciddi bir ifade takınmıştı

"N'oluyor Rose..."
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 1:00 pm

-"İşlerin var gibi görünüyor umarım rahatsız etmiyorum" dedi Aaron.Marissa ise hala gülümsüyordu.

-"Hayır.Aksine sıkılmıştım dosyalar üstüme üstüme geliyor" dedi gülümseyerek.

-"Seninle konuşmak için kısa bi süreliğine izin aldım" dedi Aaron.Herşey başlıyordu işte.Marissa şimdi ne yapacaktı?Gerçeği anlatamazdı.Anlatmayacaktı da!..

-"N'oluyor Rose..." dedi Aaron düşünceli ve ciddi bir ifadeyle.Marissa ise ne söyleyeceğini bilmiyordu.Derin bir nefes aldı.Kalemi bıraktı elinden.Sakin olmalıydı.

-"Hiç birşey olmuyor Aaron" dedi anlamlı bir şekilde.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 1:08 pm

"Hiç birşey olmuyor Aaron" dedi Rose. Aaron bir süre söylemeyeceğini tahmin etmişti zaten. Ama ısrar edecekti. Bir şeyler öğrenmeden ayrılmaya hiç niyeti yoktu.

"Seni buna inanmayacak kadar iyi tanıyorum. Sadece iki soruya cevap istiyorum" dedi ve gözlerinin içine baktı. "İkisi de dün geçiştirilmiş sorular" Rose onun neden bahsettiğini anlıyor gibiydi. "Keira'ya ne oldu ve nasıl oldu bu?" İlk olarak daha kolay cevaplayacağını tahmin ettiği sorudan başlamıştı Aaron. Ama ikincisinin cevabını alacağından bile emin değildi. Kızın gözlerinin içine meraklı ve inatçı bir ifadeyle baktı.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 1:15 pm

-"Seni buna inanmayacak kadar iyi tanıyorum. Sadece iki soruya cevap istiyorum" dedi Aaron.Hiç değişmemişti.İnatçı ,hırçın ve mutlaka kafasına koyduğunu yapan.Ama Marissa 'da ondan farksız değildi.Yapmıycam diyorsa yapmazdı.İnatçıydı işte...

-"Niye bu kadar ısrar ediyorsun Aaron?" dedi.Çok mantıksız bir soruydu.Dostuydu onun Aaron.Herhalde soracaktı.Sormakta hakkıydı aslında...

-"İkisi de dün geçiştirilmiş sorular" dedi Aaron.Tahmin ediyordu.Seherbazlık ve Keira...Ne cevap verecekti?Daha doğrusu cevap verecek miydi?..Bilmiyordu...Hiçbir şey bilmiyordu...

-"Keira'ya ne oldu ve nasıl oldu bu?" dedi Aaron.Ona canını bile emanet edebilirdi.Tereddüt etmeden ama bu yoldaşlıkla ilgili bir sırdı.Kimseye söyleyemezdi.

-"Ufak bir kaza.Yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor niye bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum?" dedi kendi haklı çıkarmak istermişcesine ama başaramıyordu...

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 1:21 pm

"Ufak bir kaza.Yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor niye bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum?" dedi Rose. Aaron bunun ufak bir kazadan ibaret olmadığının farkındaydı. Dışarı çıkarken Keira'nı üzerinde kan lekesini görmüştü. O sırda ses çıkarmadı. Bir işe yaramazdı, bunu biliyordu. Şimdi Rose'un bu sözüne bakışlarıyla cevap verdi. 'Anlat' dercesine tek kaşını kaldırdı. Sonra koltuğunda huzursuzca dikeldi.

"Bak Rose, bana güvenebileceğini biliyorsun"
dedi ve duraksadı

"Her konuda..."
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 1:26 pm

-"Bak Rose, bana güvenebileceğini biliyorsun.Her konuda..." dedi Aaron.Alınmış mıydı bilmiyordu.Dostuna yalan söylemek ondan birşeyler kaçırmak istemiyordu.Ama...Ah lanet olası şartlar...

-"Sana güveniyorum Aaron.Hem de en az Keira kadar.Gözümü kırpmadan sana canımı emanet edebilirim ama..." derin bir nefes aldı.Söyleyecekti.Ona güveniyordu.Ona gerçekten güveniyordu.

-"Tamam.Geçenlerde iki üç gün önce ölüm yiyenlerle çatışmaya girdik.Bakanı aramaya gitmiştik.Orada ölüm yiyenlerle karşılaştık.Düello da darbe aldı Keira.O yüzden böyle " dedi derin bir nefes alarak.Bİr çırpıda anlatmıştı herşeyi...Yok gerçeği değil.Sadece Keira ile ilgili ufak bir bölümü.Daha ne kadar saklayacaktı bazı şeyleri.Aaron'un gözlerini baktı özür dilercesine...

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 1:36 pm

"Tamam.Geçenlerde iki üç gün önce ölüm yiyenlerle çatışmaya girdik.Bakanı aramaya gitmiştik.Orada ölüm yiyenlerle karşılaştık.Düello da darbe aldı Keira.O yüzden böyle " dedi Rose bir çırpıda. Aaron şaşırmış ve rahatlamıştı. Ama tahmin etmeliydi bunu. Rose da Keira'da karanlık lorddan nefret ediyordu. Tıpkı Aaron gibi... Biraz da alınmıştı Aaron. Bundan çok daha önce haberi olmalıydı. Yine de gülümsedi

Asasını cebinden çıkardı ve ne olur ne olmaz diye kapıya doğrulttu ve "Muffliato" diye fısıldadı. Kimsenin onları duymasını istemiyordu. "Siz de Yoldaşlık'tansınız ha?" dedi, sağa sola bakıyordu. "Sanırım bir özür borçluyum ben de. Sizin gerçekleri anlatmanızı istedim. Ama önce ben söylemeliymişim. Biraz geç kalmış olsam da artık ben de sizden biriyim" dedi. Bunları söylerken yüzünde hafif bir gülümseme vardı. Rose'un da onun gibi rahatladığını görünce sevindi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 1:43 pm

-"Siz de Yoldaşlık'tansınız ha?" dedi Aaron.Marissa biraz şaşırmıştı.Onlar senelerden beri yoldaşlıktandı.Ama Aaron'un yoldaşlıktan olduğunu bilmiyordu.Ama aslında sevinmişti.En azından bazı şeyleri saklamayacaktı artık.Yüzünde her zaman ki gülümsemesi oluştu.

-"Biz senelerdir yoldaşlıktayız ama senin de yoldaşlıktan olduğunu bilmiyordum" dedi gülümseyerek.Biraz daha rahatlamıştı artık.

-"Sanırım bir özür borçluyum ben de. Sizin gerçekleri anlatmanızı istedim. Ama önce ben söylemeliymişim. Biraz geç kalmış olsam da artık ben de sizden biriyim" dedi Aaron.Her zaman hatalarını kabullenirdi.Ama hatalı değildi.Hatalı olan Marissa'ydı.Herşeyi saklıyordu.Herkesden..."Asıl ben senden özür dilerim Aaron" diyordu sürekli içinden.

-"Önemli değil.Hem öğrendiğim iyi oldu" dedi gülümseyerek.Sanırım diğre soruya gelmişti.İnşallah sormaz diye umut ediyordu ama faydasızdı...

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 1:49 pm

"Aslında karargaha sadece bir kere gittim. O sırada da Alwen Crook yerini gösteriyordu. Bilirsin şu sır tutucu olayı. Aslında bu akşam gitsem iyi olur diyordum. Belki birine ihtiyaçları vardır. İşim de yok akşama" dedi gülümseyerek ve tekrar bir düşündü. "Eee... En azından şimdilik işim yok. Seherbazlık nasıl bilirsin. İstersen birlikte gidebiliriz" dedi. Kısa bir süreliğine de olsa gerçekleri öğrenmenin rahatlığı diğer soruyu unutturmuş gibiydi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 1:53 pm

-"Aslında karargaha sadece bir kere gittim. O sırada da Alwen Crook yerini gösteriyordu. Bilirsin şu sır tutucu olayı. Aslında bu akşam gitsem iyi olur diyordum. Belki birine ihtiyaçları vardır. İşim de yok akşama.Eee... En azından şimdilik işim yok. Seherbazlık nasıl bilirsin. İstersen birlikte gidebiliriz" dedi Aaron.Marissa gülümsedi.Zaten oda akşam gitmeyi düşünüyordu.İyi olurdu gitmeleri.

-"Olur tabi.Ben de gidecektim zaten bu akşam. Beraber gideriz o halde" dedi gülümseyerek.Marissa biraz rahatlamıştı.Soruyu unutmuşa benziyordu.Ya da en azından şuan için sormayacaktı.

-"Ee daha ne yapıyorsun?Nasıl gidiyor işler,hayatın?" dedi gülümseyerek.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 2:01 pm

"Ee daha ne yapıyorsun?Nasıl gidiyor işler,hayatın?" dedi Rose, gülümsüyordu.

"Eh bildiğin gibi işte... Yoğun!" dedi ve aklına bir anda yeni evi geldi ve sonra annesi. Ama asıl söylemesi gereken başka bir şeydi. Tabi Rose bilmiyordu olanı. "Ah! Sanırım haberin yok" dedi. Bunu unuttuğu için kendisine kızarak. "Şey, geçenlerde babam evinde ölü bulundu. Çatının üzerinde karanlık işaret vardı" dedi. "Olanları biliyorsun. Babam eski bir ölüm yiyendi. Köşe bucak kaçıyordu annemle birlikte. İşte sonunda onu buldular" Bundan normal bir şey gibi bahsetmemeliydi belki de ama babasını sevmezdi. Onun ölümü Aaron'ı kısa bir süre tedirginlendirmişti. Ama şimdi önce olduğundan daha bile rahattı. Annesi güvendeydi...
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 2:07 pm

-"Eh bildiğin gibi işte... Yoğun!" dedi Aaron.Marissa ise sadece gülümsemekle yetindi.Kendisinin yoğun olup olmadığı hakkında en ufak bir fikri bile yoktu.

-"Ah! Sanırım haberin yok.Şey, geçenlerde babam evinde ölü bulundu. Çatının üzerinde karanlık işaret vardı.Olanları biliyorsun. Babam eski bir ölüm yiyendi. Köşe bucak kaçıyordu annemle birlikte. İşte sonunda onu buldular" dedi normal bir sestonuyla Aaron.Marissa bir kez daha düşündü.Şimdi anlıyordu Aaron'un ne kadar sevdiğini.Aynı şeyleri yaşıyorlardı.İkisi de sevmiyordu babasını,ölüm yiyenleri...Ve daha birçok şey...Benzer yönleri oldukça fazlaydı.İyi ki dostlarım var diye düşündü bir an.Onlar olmasaydı.Yaşayamazdı...

-"Üzüldüm diyemeyeceğim Aaron.Bilirsin ölüm yiyenlerden nefret ediyorum.Annen'in inşallah bir sorunu yoktur" dedi gülümseyerek.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 2:13 pm

"Aslında bu annem için iyi oldu bile diyebilirim. Artık her hafta taşınması gerekmeyecek. Sadece biraz üzgün. Yanlız kalmak onun için kolay değil. O yüzden bir süre onunla birlikte kaldım ve dün de yeni evime taşındım. Londra'nın merkezine uzak bir yerde Primrose Tepesi'nde... Bir gün seni de beklerim umarım ziyarete gelirsin" dedi gülümseyerek. Sonra iki saattir onun konuştuğunu ve Rose'a bir şey sormadığını fark etti ve

"Benden bu kadar! Peki senin işler nasıl? Alıştın mı başkanlığa?" dedi. Aslında henüz pek alışmış gibi durmuyordu. Dosya yığınlarıyla uğraşmak ona göre değildi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 2:18 pm

-"Aslında bu annem için iyi oldu bile diyebilirim. Artık her hafta taşınması gerekmeyecek. Sadece biraz üzgün. Yanlız kalmak onun için kolay değil. O yüzden bir süre onunla birlikte kaldım ve dün de yeni evime taşındım. Londra'nın merkezine uzak bir yerde Primrose Tepesi'nde... Bir gün seni de beklerim umarım ziyarete gelirsin" dedi Aaron gülümseyerek.Marissa'da gülümsüyordu.Son günelred yüzündeki gülümseme hiç eksik olmuyordu.

-"Gelirim tabi.Biz de Keira ile aynı evde kalmaya başladık şu son olaylardan sonra." dedi gülümseyerek.

-"Benden bu kadar! Peki senin işler nasıl? Alıştın mı başkanlığa?" dedi Aaron.Alışamamıştı Marissa gerçekten.Bu dosya yığınları,birilerine emir vermek,kontrol etmek hiçte ona göre değildi.Ama alışmak zorundaydı.

-"Ahh dosyalar bana göre değil gerçekten.Hiçbir şey anlamıyorum.Seherbazlar yaptıkları herşeyi rapor ediyorlar buna ne gerek var anlamış değilim hala...İnan iyi bir büyücüyle düelloya girmeyi, bu dosyalarla boğuşmaya yeğlerim" dedi sıkılmışcasına.Arkasına yaslandı bir an.Rahat gibi görünüyordu.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 2:26 pm

"Ahh dosyalar bana göre değil gerçekten.Hiçbir şey anlamıyorum.Seherbazlar yaptıkları herşeyi rapor ediyorlar buna ne gerek var anlamış değilim hala...İnan iyi bir büyücüyle düelloya girmeyi, bu dosyalarla boğuşmaya yeğlerim" diyerek arkasına yaslandı Marissa.

Seherbazlık...

Tabi ya! Aaron bir anda niye geldiğini unutup sohbete dalmıştı. Ama şimdi hatırladı.

"Sanırım ikinci soruyu sorma vakti geldi" dedi. Ciddi ifadeyi tekrar takınmıştı.

"Seherbazlıktan ayrılmanın asıl nedeni ne? Sen bu işi çok seviyordun. Öyle kolay kolay bırakmayacağını biliyorum" Rose tekrar üzülmüştü ve yine ciddiydi. Ama Aaron, onunla bunu paylaşırsa üzüntüsünün azalacağını düşünüyordu. Ayrıca dostlarını çok önermserdi o. Onları umursamıyormuş gibi görünmek de istemiyordu.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 2:33 pm

-"Sanırım ikinci soruyu sorma vakti geldi" dedi Aaron.Yüzü ciddi bir ifade almıştı.Marissa ise gerildiğini hessetti bir an önce önüne düşen saçlarıyla oynadı bir süre.Daha sonra artık atlatamayacağını düşündü.

-"Seherbazlıktan ayrılmanın asıl nedeni ne? Sen bu işi çok seviyordun. Öyle kolay kolay bırakmayacağını biliyorum" dedi Aaron.Marissa derince nefes aldı.Tüm herşeyi anlatamazdı elbette...Ama içini biraz boşaltırsa her ikisine de iyi geleceğini düşündü.

-"Ben sandığın kadar güçlü biri değilim Aaron.Pes ettim.Kalıp savaşmak yerine,bazı şeyleri gururuma yediremedim ve pes ettim.İstifa etmek zorundaydım.Bunu yapmak zorundaydım.Yoksa mesleğime ihanet ederdim.Benim ne kadar kuralcı biri olduğumu biliyorsun.Bu konuda kendime bile acımıyorum ve ben öyle acizim ki,öyle güçsüzüm ki kurallara karşı geldim.Bu yüzden de istifa ettim" dedi gülümsemeye çalışarak.Evet acizdi Marissa.Kalıp savaşmalıydı herşeyle.Aslında böyle yaparsa kaçabileceğini düşünüyordu.Herşeyden...Ama kaçamamıştı vicdanına yenik düşmüştü işte.Eğer gerçekleri söyleseydi çok sevdiği mesleğini bırakmayacaktı...Ama gerçeği söylememişti...

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 2:43 pm

Aaron Marissa'nın söylediklerine şaşırdı. Herşeyi açıklamamıştı belki de ama dürüsttü ve bu yeterliydi. Ona doğru biraz yaklaştı. Elini sıkıca kavradı ve "Marissa Rose Nympdora Black" dedi. İnsanların içini rahatlatmak istediğinde onlara tam adlarıyla hitap etmek hoşuna giderdi. "Sen benim gördüğüm en güçlü cadılardan birisin ve kesinlikle aciz değilsin. Eğer ben senin yerinde olsaydım çoktan hayattan pes etmiş ve çökmüş bir büyücü olarak evimde otururdum. Ama sen o küçük yaşından beri hiç pes etmeyi düşünmedin ve şu an karşımda yetenekli bir başkan olarak duruyorsun. Senin tırnağın olmayı bile isteyecek o kadar insan var ki... Hayır karşımda gördüğüm aciz değil güçsüz kesinlikle değil. Rose sen en doğru seçimi yapabilecek birisin ve her zaman senin seçimlerine güvendim, güveneceğim" tüm konuşması sırasında gözlerinin içine bakmıştı. Bir dostuyla böyle konuşmak ona güven veriyordu.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 2:52 pm

Aaron Marissa'nın elini kavradı.Marissa ise sadece gülümsüyordu.

-"Marissa Rose Nympdora Black.Sen benim gördüğüm en güçlü cadılardan birisin ve kesinlikle aciz değilsin. Eğer ben senin yerinde olsaydım çoktan hayattan pes etmiş ve çökmüş bir büyücü olarak evimde otururdum. Ama sen o küçük yaşından beri hiç pes etmeyi düşünmedin ve şu an karşımda yetenekli bir başkan olarak duruyorsun. Senin tırnağın olmayı bile isteyecek o kadar insan var ki... Hayır karşımda gördüğüm aciz değil güçsüz kesinlikle değil. Rose sen en doğru seçimi yapabilecek birisin ve her zaman senin seçimlerine güvendim, güveneceğim" dedi Aaron ona güven vererek.Marissa'da onun elini sıkıca kavradı.Gülümsedi sadece bir süre.Emin değildi.Gerçekten güçlü olduğundan.

-"Eminim öyledir Aaron.Ama eğre bu sefer de yanlış bir karar verdiysem ve eğer bu seferde canımı yakarlarsa bunu kaldıracak gücüm yok artık.Herşey o kadar üstüme geldi ki.Dayanacak gücüm kalmadı.İnan kalmadı.Evet haklısın 9 sene boyunca kendim ayakta durabildim.Ama hep size yaslandım.Yanımdaydınız.Hep dostumdunuz.Güvende hissederdim kendimi Hogwarts'dayken.Ama artık öyle değil.Büyük bir harabenin içindeyim.Her yer karanlık ,herkes tehlikede...Herkes birilerinin canını acıtma çabası içinde.Ve ben artık dayanamıyorum.Son kez mücadele ediyorum hayatla.Son kez...Bir kez daha aynı şeyi yapacak gücüm yok artık" dedi.İçindekilerini boşalttıkça kendini rahatlamış hissediyordu.Ama doğru diyordu.Artık tehlikedeydi.Dayanacak sadece iki kişisi vardı.Başka kimse yoktu.Hem bu sefer okulda yaptığı büyüler kadar basit değildi herşey.Eğer yanlış birşey yaparsa ölüebilirdi,arkadaşlarının ölümünü izleyebilirdi.Ama okulda öyle değildi.Tekrar deneyebilirdi defalarca...Bıkmadan.Usanmadan...Artık büyümüştü.Şimdi ailesi olsun isterdi onu sarıp sarmalayacak,başına kötü birşey geldiğinde bir birine kenetlenip yaralarını saracak bir aile.Ama hiç olmamıştı,olmayacaktı...İstemiyordu da zaten.O alışkındı.Hayatında değer verdiği iki kişi vardı.Gerçekten dostum diyebileceği...Keira ve Aaron...Zaten bu ikisinden başka da kimse onu umursamıyordu....

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 3:03 pm

"Eminim öyledir Aaron.Ama eğre bu sefer de yanlış bir karar verdiysem ve eğer bu seferde canımı yakarlarsa bunu kaldıracak gücüm yok artık.Herşey o kadar üstüme geldi ki.Dayanacak gücüm kalmadı.İnan kalmadı.Evet haklısın 9 sene boyunca kendim ayakta durabildim.Ama hep size yaslandım.Yanımdaydınız.Hep dostumdunuz.Güvende hissederdim kendimi Hogwarts'dayken.Ama artık öyle değil.Büyük bir harabenin içindeyim.Her yer karanlık ,herkes tehlikede...Herkes birilerinin canını acıtma çabası içinde.Ve ben artık dayanamıyorum.Son kez mücadele ediyorum hayatla.Son kez...Bir kez daha aynı şeyi yapacak gücüm yok artık" dedi Rose. Aaron bugün onu biraz da olsa rahatlatacağına emindi. Bunların hepsini içinde tutmak gerçekten zor olmalıydı.

"Biz hala senin yanındayız Rose. O karanlık harabede seni bekliyoruz. Eğer ışığın sönerse bizimkileri yakalım ve sana yol gösterelim diye. Keira'nın da benim de seni ne kadar sevdiğimizi biliyorsun. Senin için her şeyi yapmaya hazırız. Ama senden sadece bir şey isteyeceğim. Bir daha bunları içinde tutma. Bizim gelmemizi beklemeden kendin gel. Herkes yardıma ihtiyaç duyar. Sen bile birinden yardım istemezsen yorulabilirsin. Bizi istediğin zaman bulabilrisin. Bunu biliyorsun" dedi. Şimdi sıcak bir gülümsemeyle bakıyordu Aaron. Sıcak ve samimi...
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 3:12 pm

-"Biz hala senin yanındayız Rose. O karanlık harabede seni bekliyoruz. Eğer ışığın sönerse bizimkileri yakalım ve sana yol gösterelim diye. Keira'nın da benim de seni ne kadar sevdiğimizi biliyorsun. Senin için her şeyi yapmaya hazırız. Ama senden sadece bir şey isteyeceğim. Bir daha bunları içinde tutma. Bizim gelmemizi beklemeden kendin gel. Herkes yardıma ihtiyaç duyar. Sen bile birinden yardım istemezsen yorulabilirsin. Bizi istediğin zaman bulabilrisin. Bunu biliyorsun" dedi Aaron samimiyetle.Bazen bunu hak etmediğini düşünüyordu.Marissa'nın yardımına koşan olmuştu,ama o hiçbir zaman kimseye yardım edememişti.

-"Biliyorum Aaron.Her zaman yanımdasın.Ama ben kimseye ışık tutamıyorum,kimseye kol kanat geremiyorum.Ve en önemlisi size yardım edemiyorum.Aslında ben ne senin,ne Keira'nın dostluğunu hak etmiyorum" dedi gözlerini devirerek.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 3:22 pm

"Biliyorum Aaron.Her zaman yanımdasın.Ama ben kimseye ışık tutamıyorum,kimseye kol kanat geremiyorum.Ve en önemlisi size yardım edemiyorum.Aslında ben ne senin,ne Keira'nın dostluğunu hak etmiyorum" dedi Rose. Artık Aaron'a bakmıyordu.

"Evet haklısın" dedi Aaron düşünceli bir ifadeyle. Rose şaşırmış görünüyordu. Anlaşılan bunu beklemiyordu. "Sen daha fazlasını hakediyorsun Rose..." diyerek gülümsedi. Rose'dan şimdiye kadar yardım istememişti ama eğer isterse ona yardım edeceğini biliyordu. Zaten buna gerek bile yoktu. Rose bu haliyle de harika bir dosttu.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 3:30 pm

-"Evet haklısın" dedi Aaron.Marissa biraz şaşırmış gibiydi.

-"Sen daha fazlasını hakediyorsun Rose..." dedi Aaron.Marissa artık gülümsüyordu.İyi ki böyle dostları vardı.Ama sıkılmıştı hüzünden,kederden.Biraz gülmeliydi artık,hak ediyordu bunu az da olsa...

-"Ee sen n'apıyorsun bakalım?Yenge diyebileceğimiz biri var mı?" dedi gülerek.Aaron'un mutlu olmasını gerçekten çok isterdi.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Salı Ağus. 05, 2008 3:36 pm

Rose'un tekrar gülmesine sevindi.

"Ee sen n'apıyorsun bakalım?Yenge diyebileceğimiz biri var mı?" dedi Rose. Aaron küçük bir kahkaha atıp

"Tüm gün beni kaldırabilecek biri anasının karnından doğmadı daha" dedi. "Ee senin nasıl gidiyor o işler" dedi ve göz kırptı. Rose'la çok yakındı şimdi ama eğer biriyle evlenirse böyle olabilirler mi bilemiyordu. Yine de bu eğer Rose'u rahatlatacaksa olmasını isterdi tabi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

4 sayfadaki 6 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

- Similar topics