catlakkazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası

+2
Elros Amandil
Marissa R. Nympdora Black
6 posters

3 sayfadaki 6 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası - Sayfa 3 Empty Geri: Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 9:21 pm

-"Üç arkdaş toplanmışız bir ateşviskisine hayır demem doğrusu" dedi Aaron.Marissa hemen yerinden kalkıp ilerledi.Bİrazdan elinde üç ateş viskisiyle dönüyordu.Her birisine ateş viskisini verdi.

-"Eminim beni böyle görsünlür.Aldıkları gibi yollarlardı" dedi sırıtarak.Ateş viskisinden bir yudum aldı.

-"Gerçekten zor! Tüm gün çok yoruldum. Karanlık Lord kendini gösterdiğinden beri geceliyoruz! Tabi çoğu onunla ilgili olmuyor. İnsanlar telaşlı. En küçük düelloda 'Ölüm Yiyenler evimizi bastı yardım edin!' diye bizi çağırıyorlar. Onlarla ilgisi bile olmuyor! Herkes tedirgin artık." dedi Aaron.Marissa ise sinirlenmiş gibiydi.

-"Böylelerine sinir oluyorum.Madem büyücüsün o zaman sende savaş.Herşeyi seherbazlardan bekliyorlar.Hayır yapamıyorlarsa,en basiti bir muggle mahallesine yerleşsinler.Seherbazların canları olduğunu anlamıyorlar" dedi.Niye böyle davrandığını bilmiyordu.Sadece böyle düşünüyordu.Kendini kaybediyordu.Eski Marissa'yı kaybediyordu...
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı

Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası - Sayfa 3 Empty Geri: Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı'nın Odası

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Ptsi Ağus. 04, 2008 9:27 pm

" Şak " sesiyle belirdi Keira.Bir kaç gün önce daire başkanı olarak cisimlendiği binaya bakan olarak girmek kendisinde çok farklı duygular uyandırıyordu.İlk önce odasına uğradıktan sonra yavaşça kuzeninin odasına doğru yürüdü.İçeriden seslerin geldiğini görünce yüzüne hafif bir gülümseme ve ufacıkta bir kızgınlık yerleştirdi.Yavaşça kapıyı tıklattı.Ardından da içeri girdi yavaşça.Kapının çalındığını duymamışlar gibi bir halleri vardı üçünün de.

" Ooo daha ilk günden kaytarma öyle mi ? Bayan Black sicilinize işlenecek bu durum "

dedi hafif bir tebessümle.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

http://www.catlakkazan.net

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 9:32 pm

-" Ooo daha ilk günden kaytarma öyle mi ? Bayan Black sicilinize işlenecek bu durum " dedi arkasında ki bir ses.Marissa hemen arkasını döndü.Keira karşısında duruyordu.Marissa gülümseyerek:

-"Lütfen beni işimden atmayınız sayın bakanım" dedi gülerek.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Ptsi Ağus. 04, 2008 9:37 pm

"Böylelerine sinir oluyorum.Madem büyücüsün o zaman sende savaş.Herşeyi seherbazlardan bekliyorlar.Hayır yapamıyorlarsa,en basiti bir muggle mahallesine yerleşsinler.Seherbazların canları olduğunu anlamıyorlar" dedi Rose. Sesi çok sinirli geliyordu. Ama Aaron ona hak verdi. Bu sadece zaman kaybıydı.

Derken kapı bir anda açıldı ve içeri Keira girdi. Yüzünde alaycı bir sinirlilik vardı.

" Ooo daha ilk günden kaytarma öyle mi ? Bayan Black sicilinize işlenecek bu durum " dedi.

Aaron yüzüne telaşlı bir ifade yerleştirmeye çalıştı. "Ah! Yakaladın bizi" dedi. Küçük rolünün gerçekçi olması için bardağı sehpanın üstüne yerleştirip iki elini başının üstüne koydu. Sonra da gülümsedi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Nora Skinner Ptsi Ağus. 04, 2008 9:47 pm

Keira içeri girdi.Onu ayakta ve sağlam gördüğüne sevindi Nora.
" Ooo daha ilk günden kaytarma öyle mi ? Bayan Black sicilinize işlenecek bu durum "
Yanındakilere baktı,ikisi de alaya kaçmıştı.Rose gülüyordu,Aaron da kendi çapında eğleniyordu.
"Seni ayakta görmek güzel,sabah çok endişelenmiştim"dedi diğerlerinin aksine ciddi bir şekilde.Gülümsüyordu,ama ciddiydi.
Nora Skinner
Nora Skinner
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 9:49 pm

-"Seni ayakta görmek güzel,sabah çok endişelenmiştim" dedi Nora.Marissa ise gülüyordu.Bİraz eğlenmek istiyordu.

-"Keira'ya mı birşey olacak?Şuna baksana sen onda hasta olacak tip var mı?" dedi gülerek.İlk defa bu kadar eğleniyordu.

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Ptsi Ağus. 04, 2008 9:51 pm

Rose kendisine dönüp gülerek

-"Lütfen beni işimden atmayınız sayın bakanım"

dedi.Hemen arkasından ise Aaron aynı neşeyle "Ah! Yakaladın bizi" derken bir de gerçekçi olması için hareketler yapıyordu.Keira ise hepsine gülümseyerek bakıyordu.

" Ah bu seferlik affedelim hepinizi bir daha olmasın ama ya da beni de çağırın "

dedi gülerek.Tam o sırada diğerlerine göre biraz daha ciddi olan Noraya gülümsedi.

" Teşekkürler Nora iyiyim evet seni de telaşlandırdım hepsi Rose ile Jason ' un suçu "

dedi tebessümle.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Ptsi Ağus. 04, 2008 9:56 pm

Aaron tam ayağa kalkmış ve az önce Rose'un bardakları aldığı yöne doğru ilerlerken Nora

"Seni ayakta görmek güzel,sabah çok endişelenmiştim" dedi.

"Teşekkürler Nora iyiyim evet seni de telaşlandırdım hepsi Rose ile Jason ' un suçu " dedi Keira.

"Keira'ya mı birşey olacak?Şuna baksana sen onda hasta olacak tip var mı?" diye cevap verdi Rose da.

"Sanırım olayı bilmeyen bir tek ben varım. Hiç hasta gibi görünmüyorsun doğrusu Keira. Ne olduğunu bana anlatacak mısınız?" dedi Aaron. Sesinde hafif bir tedirginlik vardı. Ama Rose'un işi şakaya vurması onu rahatlatmıştı. Keira'ya sormadan gidip dördüncü bir bardak aldı ve onu da ateşviskisi ile doldurdu. Bardağı ona doğru uzatırken meraklı bir şekilde bir Norayı, bir Rose'u bir de Keira'yı süzdü.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 9:58 pm

-"Sanırım olayı bilmeyen bir tek ben varım. Hiç hasta gibi görünmüyorsun doğrusu Keira. Ne olduğunu bana anlatacak mısınız?" dedi Aaron.Marissa ise işi hale gırgıra vurma çabasındaydı.

-"Bizi arayıp sormazsan böyle olur tabi hain arkadaş" dedi gülerek.Gerçekten güzel bir gündü.Çok güzel...

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Ptsi Ağus. 04, 2008 9:59 pm

Aaron ' un uzattığı bardağı alırken gülümsedi.

" Teşekkür ederim Aaron. Ben anlatayım. Ufacık bir kaza atlattım. Çok ufak bir şey ama büyüttüler de büyüttüler "

dedi gülerek.Herkes kadar kendisi de biliyordu büyük bir şey olduğunu ama önemsemiyordu bunu.İşte buradaydı ve yaşıyordu.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Nora Skinner Ptsi Ağus. 04, 2008 10:03 pm

"Ufacık bir kaza olsa da hepimizi korkuttu"dedi Nora gülerek.
Sonra meraklı meraklı Keiraya baktı.
"Seninle hiç konuşma fırsatım olmadı.Aslında,senin fırsatın olmadı."
Gülümsedi
"Ama adını duymuştum,Jason bahsetmişti önceden"
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Ptsi Ağus. 04, 2008 10:06 pm

"Bizi arayıp sormazsan böyle olur tabi hain arkadaş" dedi Rose gülerek. Aaron onun şaka yaptığını biliyordu ama yine de cevap vermesi gerektiğini hissetti ve

"Rose başımı kaşıyacak vaktim yok. Kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyorum. İşte bana ayrılan azıcık zaman var. Onda da uyumam beklenirken sizinleyim. Bakın ne kadar önemlisiniz benim için" dedi o da gülümsedi ama Keira'yla ilgili hala tedirgindi.

" Teşekkür ederim Aaron. Ben anlatayım. Ufacık bir kaza atlattım. Çok ufak bir şey ama büyüttüler de büyüttüler " diye cevapladı Keira. Aaron tatmin olmamıştı. Ama herkes keyifli görünüyordu. Bozmak istemedi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 10:06 pm

-"Seninle hiç konuşma fırsatım olmadı.Aslında,senin fırsatın olmadı." dedi nora.Marissa hemen lafa atladı.

-"Bak ben sana anlatayım canım.Birincisi benim kadar olmasa da inatçıdır.İkincisi işkoliğni tekidir.Ravenclaw mezunu olmasından belli zaten.Üçüncüsü disiplinlidir.Dördüncüsü hiçbir şeyden korkmaz.Benim kadar olmasa da duygusaldır..." daha saymalarına devam ediyordu.Parmaklarıyla da işaret yapıyordu.

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Ptsi Ağus. 04, 2008 10:09 pm

Rose "Bak ben sana anlatayım canım.Birincisi benim kadar olmasa da inatçıdır.İkincisi işkoliğni tekidir.Ravenclaw mezunu olmasından belli zaten.Üçüncüsü disiplinlidir.Dördüncüsü hiçbir şeyden korkmaz.Benim kadar olmasa da duygusaldır..." diye sayarken Aaron araya girdi ve

"Aaa! Ravenclawlulara laf yok." dedi gülümseyerek. Kendisi de öyle olduğu için hep gurur duyardı.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Nora Skinner Ptsi Ağus. 04, 2008 10:11 pm

Gülümseyerek bakıyordu Rose ve Aaron'a
"Ravenclaw"dedi. "Hep kendimi oraya layık görmüşümdür.Kaderimde Gryfindor varmış!" Keiraya bakarak konuşmasına devam etti."Ayrıca sihir bakanı..Herkese nasip olmaz sanırım sihir bakanıyla konuşmak"
Etkilenmiş gibi baktı.
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Ptsi Ağus. 04, 2008 10:15 pm

" Evet olmadı bir de aynı evdeydik yani "

dedi gülerek.Jason ' un baştan çıkarmalarına mağruz kalmıştı.Hafifçe kızardı aklına gelince.

" Ama artık konuşabiliriz o endişeli dönemi atlattım sayılır "

demeye kalmadı Rose saymaya başlamıştı bile.

" Rose abartma istersen "

dedi gülerek.O sırada Nora'nın cümlesiyle iyice gülümsedi.

" Sihir Bakanlığına daha alışamadım bile "

dedi gülerek.

Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 10:18 pm

-"Aaa! Ravenclawlulara laf yok." dedi Aaron.Marissa ise hala gülüyordu.

-"Slytherinli olup yoldan sapmayın da herşey kabulumdur " dedi hala gülüyordu.O bir Gryffindorluydu.Bu yüzden evden kovulmuştu.Tüm Black soyunu karşısına almıştı.Ama hiçbir zaman pişman olmamıştı.Olmayacaktı.Tam kendine göre bir binaydı.Ölüme korkmadan,tereddüt etmeden gidebilinecek bir bina.Cesaretin olduğu bina...Herşeyini kaybetmişti bu bina yüzünden ama Gryffindor'lu olmakla öyle gurur duyuyordu ki.Herşeyi silmişti hayatından.Ailesini,kardeşlerini...Herşeyi...

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Ptsi Ağus. 04, 2008 10:21 pm

"Sihir Bakanlığına daha alışamadım bile " dedi Keira.

"Merak etme alışırsın. Hepimiz oraya en uygun kişinin sen olduğunu biliyorduk" dedi Aaron rahatlatıcı bir sesle. Gerçekten Keira'nın Sihir Bakanı olması şaşırılacak bir durum değildi. Herkesten çok çalışıyor ve herkesten çok hakediyordu bu işi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 10:27 pm

-"Merak etme alışırsın. Hepimiz oraya en uygun kişinin sen olduğunu biliyorduk" dedi Aaron.Marissa Keira'ya dönüp

-"Ne var canım alışmakta.Seherbazlığı deli gibi sevip,hayatının bir parçası yapıp oradan ayrıldıktan sonra alışmaya çabalıyorsam ben.Sen mutlaka alışırsın merak etme" dedi göz kırparak.Artık gülmüyordu.Sadece daraldığını hissediyordu.Sanki boğazında binbir el onu boğuyordu.

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Ptsi Ağus. 04, 2008 10:29 pm

" Çok teşekkür ederim Aaron. Ama benim tam bir süpriz oldu bu durum.Hedeflerimden biriydi evet ama bu kadar erken olmasını hiç beklemiyordum "

dedi.Gerçekten de beklemiyordu.Şu anda italya için büyük bir sorun oluşturan yaratıklarla ilgili araştırma yapıyordu esrar dairesinde.Onun yarım kalmasına biraz üzülmüş olmasına rağmen bakanlık için çok fazla sevinmişti.Çocukluğundan beri istediği mevkiydi o.Ağrılarının hafifçe başlamış olması canını sıkmaya başlasa da gülümsemeye gayret ediyordu.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Ptsi Ağus. 04, 2008 10:33 pm

Marissa daha fazla duramaycak gibiydi.Sanki ölüyordu...Nefes alamıyordu.Zorlukla kalktı yerinden saate baktı.

-"Saat 12 olmuş gırgır grubu ama artık gitsem iyi olacak.Pek iyi hissetmiyorum kendimi.Aşırı uykum geldi.Ha bu arada Aaron gözüm üstünde bundan sonra yakanı bırakmıyacağım" dedi gülümsemeye çalışarak.

Mesaj tarafından Nora Skinner Ptsi Ağus. 04, 2008 10:33 pm

Saatin farkına varınca Aarona döndü
\"Sanırım ben de gitsem iyi olacak,bu kadar kalmayı planlamamıştım\"dedi ve gülümsedi.
Seninle karşılaşmak için kendimi yormama gerek yok,istemdışı gerçekleşiyor nasıl olsa.Bir dahakine şekerlemelerle gelmeyi planlıyorum\"Gülümsemesini eksik etmeden bitirdi sözünü.
\"Görüşürüz\"

Herkes birbiriyle vedalaştı.
Odada en son kendisi kalmıştı.Daha fazla gecikmeden eve buharlaştı.

En son Nora Skinner tarafından Ptsi Ağus. 04, 2008 10:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nora Skinner
Nora Skinner

Mesaj tarafından Keira A. Knightley Ptsi Ağus. 04, 2008 10:39 pm

" Beraber kalkalım canım benim de ufak bir ziyaret işim var.Geç oldu ama bu saatlerde ancak yakalıyorum onları "

dedi imalı bir gülümseyişle ve Rose ' nin anlamasını umdu.Yavaşça ayağa kalktı.Odanın kapısına doğru yöneldi.Odadan çıkmak üzere kapıyı açtığında gözü elbisesine takıldı.Kanama yine başlamıştı.

" Lanet olsun yine başladı ya "

diye söylendi kendince ve aldırış etmeden başını çevirdi.

" Bu sohbet için teşekkürler sonra yine görüşürüz nasıl olsa hep buralardayız "

dedi gülümseyerek ve odadan çıktı.Bakanlıktan çıkınca da ara sokağın birinde aniden " şak " sesiyle yok oldu.
Keira A. Knightley
Keira A. Knightley
Sihir Bakanı

Mesaj tarafından Aaron J. Champney Ptsi Ağus. 04, 2008 10:41 pm

"Saat 12 olmuş gırgır grubu ama artık gitsem iyi olacak.Pek iyi hissetmiyorum kendimi.Aşırı uykum geldi.Ha bu arada Aaron gözüm üstünde bundan sonra yakanı bırakmıyacağım" dedi Rose. Aaron bir anda ne kadar uykusu olduğunu fark etti.

Sırıtarak "Bırakılmak isteyen kim?" dedi. ve elindeki boş viski bardağını masaya bırakıp kalktı.

"Hepinize iyi geceler. Bugün buluşmamız çok iyi oldu" dedi. Kapıdan çıktı ve anında oradan cisimlendi.
Aaron J. Champney
Aaron J. Champney
Seherbaz

Mesaj tarafından Marissa R. Nympdora Black Salı Ağus. 05, 2008 10:47 am

Marissa evden ayrıldıktan sonra bakanlığa cisimlendi.Odasının kapısını açarak içeri girdi.Hala kendini tam olarak buraya ait hissedemiyordu.Hiçbir zaman seherbazlık kadar sevemeyecekti mesleğini ama alışmaktan başka çaresi yoktu.Yavaşça adım attı içeri.Dün geceden bardaklar duruyordu sehbanın üzerinde.Marissa hemen onları kaldırdı.Şimdi odası daha düzenli ve güzel gözüküyordu.Hızlı adımlarla masasına gitti ve koltuğuna oturdu.Masasının üzerinde bir sürü evrak vardı.Seherbazlık bu kadar zor değildi.En fazla sadece düello yapılıyordu.Ama bu işinde bir sürü evrak,dosya...

Aradanbir,bir buçuk saat geçtikten sonra Marissa üzerindeki ceketi çıkarmış bir elinde kahve diğre elinde kalem hala uğraşıyordu.Biraz sıkılmış gibi olsa da en azından vakit geçiriyordu.

3 sayfadaki 6 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

- Similar topics