Masa 6
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Masa 6
Parti'nin yapılacağı oxford sokağına gelmişti Angél. Yol boyu düşünceler içerisinde kalmıştı.
" Acaba günün birinde ben de birileriyle samimi olabilecek miyim ?"
dedi kendi kendine.Hemen arkasından da kendi kendine cevapladı sorusunu.
" Tabi bunun olması için mesleğimden ödün vermem gerekecek galiba "
Sıkıntıyla içini çekerek hafif esen rüzgara aldırmadan yürüyordu düşünceler içerisinde. Partinin yapılacağı mekana girdiğinde ortamdaki kalabalık'ın bile arkadaşsızlığına çare olmayacağının bilinciyle en dipteki masalardan birine oturdu.Yanlarından geçen garson ' dan bir " viski " istedi. İçkisi geldiğinde bir yudum alarak uzaktan etrafı izlemeye başladı. Bir yandan da düşünceler içerisindeydi.
" Acaba günün birinde ben de birileriyle samimi olabilecek miyim ?"
dedi kendi kendine.Hemen arkasından da kendi kendine cevapladı sorusunu.
" Tabi bunun olması için mesleğimden ödün vermem gerekecek galiba "
Sıkıntıyla içini çekerek hafif esen rüzgara aldırmadan yürüyordu düşünceler içerisinde. Partinin yapılacağı mekana girdiğinde ortamdaki kalabalık'ın bile arkadaşsızlığına çare olmayacağının bilinciyle en dipteki masalardan birine oturdu.Yanlarından geçen garson ' dan bir " viski " istedi. İçkisi geldiğinde bir yudum alarak uzaktan etrafı izlemeye başladı. Bir yandan da düşünceler içerisindeydi.
Geri: Masa 6
Jason için oldukça vasat bir gundu.Cok uyumustu.Az kalsın partiyi kacırıyordu.Klube yine o alaycı gulusemesiyle girdi.Gozu bos bir bayan arıyordu ve 6. masadaki genc baskanı gozune kestirdi.Masaya hızla yaklastı:
"Bayan Levesqu neden bu kadar hüzünlü acaba?"
"Bayan Levesqu neden bu kadar hüzünlü acaba?"
Jason Turner- Esrar Dairesi Başkanı
Angél , duyduğu konuşmayla düşüncelerinden sıyrıldı. Hüzünlü değildi aslında ya da öyleydi.Umursamamak en iyisiydi belki de.
" Yabancılık çektiğim için sanırım "
dedi düşünceli bir ses tonuyla.Ardından hemen ekledi.
" Oturmaz mısın ? "
" Yabancılık çektiğim için sanırım "
dedi düşünceli bir ses tonuyla.Ardından hemen ekledi.
" Oturmaz mısın ? "
Jason gulumseyerek yerine gecti:"Hangi esrarın pesindesin bu sefer söyle bakim?".Angelique bugun cok durgundu ve bu Jason'ın hiç hosuna gitmedi.Genc cadıyı kendine getirmek istiyordu...
Zorlukla gülümsemeye çalıştı. Söylemekle söylememek arasında gidip geliyordu.
" Hangi esrarın mı ? Esrardan ve esrarın hayatımdan götürdüklerinden artık bunaldım desem "
dedi gülümsemeye çalışarak. Belki de bu kendi hayatındaki rahatsızlıklarıyla ilgili ilk itirafıydı. Belki de bu yüzden mutsuzdu.Aslında mutluluk oyunuda oynamayı düşünmüştü. Ama yapamamıştı.
" Hangi esrarın mı ? Esrardan ve esrarın hayatımdan götürdüklerinden artık bunaldım desem "
dedi gülümsemeye çalışarak. Belki de bu kendi hayatındaki rahatsızlıklarıyla ilgili ilk itirafıydı. Belki de bu yüzden mutsuzdu.Aslında mutluluk oyunuda oynamayı düşünmüştü. Ama yapamamıştı.
Jason yine gulumsedi.Yapmacık bi gülümseme...Kendi bile analamadan genc cadının elini tutuverdi:"Gel istersen dans edelim.Seni biraz guldurmem lazım!"
Hafifçe gülümsedi Angél .
" Belki de hata bende . Mesleğim'in etkisinde çok kalıyorum belki de "
dedi kendi kendine.Etrafına bakındı .
" Tabi neden olmasın "
dedi gülümseyerek. Bu gülümsemesi içten olmasa da yapmacıkta sayılmazdı.
" Belki de hata bende . Mesleğim'in etkisinde çok kalıyorum belki de "
dedi kendi kendine.Etrafına bakındı .
" Tabi neden olmasın "
dedi gülümseyerek. Bu gülümsemesi içten olmasa da yapmacıkta sayılmazdı.
1 sayfadaki 1 sayfası