catlakkazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

asil black malikanesi 53 numara

asil black malikanesi 53 numara Empty asil black malikanesi 53 numara

Mesaj tarafından Kelvin Black Cuma Ağus. 01, 2008 10:47 am

kelvin içeriye agır adımlarla girdi yanında evi satacak olan adam vardı ada satıcı sesiyle konuçmaya başladı
"efendim burası tam sizin soyunuza göre bir malikanedir içinde bir düello odası pu uzun ve çok geniş bir kütüphane
kütüphanenin içinden açılan bir gizli oda 7 yatak odası 3 tuvalet vede çok büyük bir bahçesi vardır efendim bahçede istediginiz türden hayvan besliyebilirisniz sadece bakanlık sınıflandırmasını geçmemsi yeterlidir "cebinden bir parşömen çıkardı "işte buda izin kagıdı"kelvin eline aldı bu bir izin kagıdıydı burda çok özel hayvanlar besliyebilirdi "alıyorum "dedi ve cebinden bir kart çıkardı "şu numaradan parayı çekebilirsiniz"dedi adam kagıdı alıp çıktı rippers etrafı dolşamaya başladı bütün evi dolaştıktan sonra kütüphaneye girdi "şimdi gidip biraz hayvan alayım"dedi ve evden çıktı
Kelvin Black
Kelvin Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı

asil black malikanesi 53 numara Empty Geri: asil black malikanesi 53 numara

Mesaj tarafından Kelvin Black Cuma Ağus. 01, 2008 11:10 am

rippers elinde iki yumurta ve bir kafesle geldi kafesi çıkartıp anka kuşunu çıkardı diger iki yumurtanın birini üç başlı myılanın olanın gizli odaya koydu
ve bahçedeki büyük magarayada diger ejderha yumurtasını koydu her gün onları ziyaret edicekti
Kelvin Black
Kelvin Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı

- Similar topics