asil black malikanesi 53 numara
1 sayfadaki 1 sayfası
asil black malikanesi 53 numara
kelvin içeriye agır adımlarla girdi yanında evi satacak olan adam vardı ada satıcı sesiyle konuçmaya başladı
"efendim burası tam sizin soyunuza göre bir malikanedir içinde bir düello odası pu uzun ve çok geniş bir kütüphane
kütüphanenin içinden açılan bir gizli oda 7 yatak odası 3 tuvalet vede çok büyük bir bahçesi vardır efendim bahçede istediginiz türden hayvan besliyebilirisniz sadece bakanlık sınıflandırmasını geçmemsi yeterlidir "cebinden bir parşömen çıkardı "işte buda izin kagıdı"kelvin eline aldı bu bir izin kagıdıydı burda çok özel hayvanlar besliyebilirdi "alıyorum "dedi ve cebinden bir kart çıkardı "şu numaradan parayı çekebilirsiniz"dedi adam kagıdı alıp çıktı rippers etrafı dolşamaya başladı bütün evi dolaştıktan sonra kütüphaneye girdi "şimdi gidip biraz hayvan alayım"dedi ve evden çıktı
"efendim burası tam sizin soyunuza göre bir malikanedir içinde bir düello odası pu uzun ve çok geniş bir kütüphane
kütüphanenin içinden açılan bir gizli oda 7 yatak odası 3 tuvalet vede çok büyük bir bahçesi vardır efendim bahçede istediginiz türden hayvan besliyebilirisniz sadece bakanlık sınıflandırmasını geçmemsi yeterlidir "cebinden bir parşömen çıkardı "işte buda izin kagıdı"kelvin eline aldı bu bir izin kagıdıydı burda çok özel hayvanlar besliyebilirdi "alıyorum "dedi ve cebinden bir kart çıkardı "şu numaradan parayı çekebilirsiniz"dedi adam kagıdı alıp çıktı rippers etrafı dolşamaya başladı bütün evi dolaştıktan sonra kütüphaneye girdi "şimdi gidip biraz hayvan alayım"dedi ve evden çıktı
Kelvin Black- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
Geri: asil black malikanesi 53 numara
rippers elinde iki yumurta ve bir kafesle geldi kafesi çıkartıp anka kuşunu çıkardı diger iki yumurtanın birini üç başlı myılanın olanın gizli odaya koydu
ve bahçedeki büyük magarayada diger ejderha yumurtasını koydu her gün onları ziyaret edicekti
ve bahçedeki büyük magarayada diger ejderha yumurtasını koydu her gün onları ziyaret edicekti
Kelvin Black- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
Similar topics
» Nigtwish Cad./Black Malikanesi-Northampton/52 Numara
» Dark Malikanesi 26 Numara
» New Addington Yolu 3. Km Woodallen Malikanesi
» Grogoren Yolu, Broklyn Malikanesi
» Dark Malikanesi 26 Numara
» New Addington Yolu 3. Km Woodallen Malikanesi
» Grogoren Yolu, Broklyn Malikanesi
1 sayfadaki 1 sayfası