Hogworts a öğrenci gelsinnnnnnn
+5
D'lena N. Lixielnn
Frogonry Bagterlayer
Yönetici
Lyssa Night
Silmarwen Tinehtele
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Hogworts a öğrenci gelsinnnnnnn
hogwortsta kimsecikler yoq birileri gelsinnn
herhalde şu anda okulda birazcık arkadaş ve müdür var
herhalde şu anda okulda birazcık arkadaş ve müdür var
En son Silmarwen Tinehtele tarafından Perş. Tem. 03, 2008 12:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Silmarwen Tinehtele- Hufflepuff 1. Sınıf
Geri: Hogworts a öğrenci gelsinnnnnnn
Müdürün de pek uğradığı söylenemez.Daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum.
Lyssa Night- Ölü/Eski Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
az kaldı biraz sabredin
şu an hogwarts ta rp yapamazsınız yanlız, çünkü okul kapalı.
şu an hogwarts ta rp yapamazsınız yanlız, çünkü okul kapalı.
Arkadaşlar aslında çevremizde az da olsa harry potter'la ilgilenen arkadaşlarımız varsa onlara bu siteden bahsedebiliriz...!!! Ben başladım bile...!!!
Frogonry Bagterlayer- Tılsım Profesörü
Müdire geldi burada. Üzgünüm bir süreliğine yaşadığım çevrede sorunlar oldu. Okul açılacak. endişelenmeyin. Şimdilik okul dışında rp yapın. Hogwarts'taki zamanlarınız nasıl desem.. İlginç olacak. ^^
D'lena N. Lixielnn- Hogwarts Müdürü
Hogwarts hakkında;
Önerim Hogwarts forumlarının kapatılmasıdır. Öğrencilerin mesleklere yönlendirilmesi ortak rp alanlarının kullanımını arttıracaktır. Hogwarts'ta sistemi oturtmak için aktif üye sayısının çok fazla olması gerekli oluyor. Hogwarts'a giriş çıkışın yasaklı olması forumların gizlenmesi vs siteyi böler. Hogwarts'ın kaldırılmasından söz etmiyorum. Öğrenciliğin ve Hogwarts forumlarının iptalini söylüyorum. Profesörler ve Hogwarts Müdürü okulla ilişkili rpler yaparlar ve rplerinde özgürce okul üstüne konuşup uydurabilirler.
Şöyle olsun böyle olsun diye konuşmam tepki çekmesin, yaşayıp öğrendiklerimi aktarıyorum. KaymakBirasi.Net'i bilen, zamanında üyesi olmuş olan vardır mutlaka hatta bu sitenin admini Tolga kaymakbirasi üyesiydi. Tanıyan çıkar belki ben KB'nin yöneticilerinden Barış..
Bir diğer konu ise kalabalık forum düzeni. Bir topicin yeterli olacağı yerde forumlar, alt forumlar oluşturulmuş. Tabii olarak içleri boş kalmış. Bunların düzenlemesi yapıldığı takdirde ücretli olmayan basit hosting hizmetiyle dahi kurulacak birkaç mod sayesinde kaliteli bir site oluşturulabilir.
(Üyelerin bilgilendirilmesi ve görüşlerinin öğrenilmesi içindir..)
Önerim Hogwarts forumlarının kapatılmasıdır. Öğrencilerin mesleklere yönlendirilmesi ortak rp alanlarının kullanımını arttıracaktır. Hogwarts'ta sistemi oturtmak için aktif üye sayısının çok fazla olması gerekli oluyor. Hogwarts'a giriş çıkışın yasaklı olması forumların gizlenmesi vs siteyi böler. Hogwarts'ın kaldırılmasından söz etmiyorum. Öğrenciliğin ve Hogwarts forumlarının iptalini söylüyorum. Profesörler ve Hogwarts Müdürü okulla ilişkili rpler yaparlar ve rplerinde özgürce okul üstüne konuşup uydurabilirler.
Şöyle olsun böyle olsun diye konuşmam tepki çekmesin, yaşayıp öğrendiklerimi aktarıyorum. KaymakBirasi.Net'i bilen, zamanında üyesi olmuş olan vardır mutlaka hatta bu sitenin admini Tolga kaymakbirasi üyesiydi. Tanıyan çıkar belki ben KB'nin yöneticilerinden Barış..
Bir diğer konu ise kalabalık forum düzeni. Bir topicin yeterli olacağı yerde forumlar, alt forumlar oluşturulmuş. Tabii olarak içleri boş kalmış. Bunların düzenlemesi yapıldığı takdirde ücretli olmayan basit hosting hizmetiyle dahi kurulacak birkaç mod sayesinde kaliteli bir site oluşturulabilir.
(Üyelerin bilgilendirilmesi ve görüşlerinin öğrenilmesi içindir..)
Kanımca ben öğrenciliği seviyorum, hiçbir zaman büyük oynatmadım, oynatmayı da düşünmüyorum, herhâlde okul biterse yeni karakter açar, yeniden girerim.Özellikle 6. ve 7. sınıflar için yaşıyorum
Ayrıca forumların gözlenmemesi vs. hoş olaylar, ben severim Ve zahmete katlanmayacaksak, forum da açmasaymışız?
Ve aktif üye sayısı fazla olsun, olmasın, benim RP yapmak için kimseyi beklemem gerekmiyor.
Ayrıca forumların gözlenmemesi vs. hoş olaylar, ben severim Ve zahmete katlanmayacaksak, forum da açmasaymışız?
Ve aktif üye sayısı fazla olsun, olmasın, benim RP yapmak için kimseyi beklemem gerekmiyor.
Edmond Dantes- Gryffindor 1. Sınıf
Bencede Edmond'a katılıyorum
Sitenin en başta gelen eğlencecsi(bence) öğrencilik. Eğer o da olmazzsa pek eğlencesi kalmaz.
Sitenin en başta gelen eğlencecsi(bence) öğrencilik. Eğer o da olmazzsa pek eğlencesi kalmaz.
Silmarwen Tinehtele- Hufflepuff 1. Sınıf
Çoğunlukta profesörler var.Hiç öğrenci görmiyorum malesef.Bence de bir çare bulunmalı.
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Hogwarts açıldı. Ama yakın zamanda çok daha eğlenceli bazı düzenlemeler getirebiliriz. Ekip olarak bazı konularda hala tartışıp, kararlar alıyor, aldığımız kararları değiştirebiliyoruz. Bu en geç bu ayın 20'sine kadar böyle devam edecek. O tarihten sonra tam anlamıyla ve en uygun halimizle hazır olacağımızı umuyorum. Şimdilik Hogwarts açık ama zannederim birkaç gün sonra tüm öğrenciler yetişkin olmak isteyebilirler. Tecrübe konuşuyor (ben değil, barış)... Sanırım Barış'ın haklı olduğunu toplu halde görebiliriz.
Şimdilik bu şekilde devam ediyoruz. Her yaptığımız değişiklikle site daha eğlenceli bir hal alacaktır. Şimdilik devamlı toplantı halindeyiz (ben, samet, aslı ve tabi ki barış). Sonra fırtına gibi gireceğiz.
Şimdilik bu şekilde devam ediyoruz. Her yaptığımız değişiklikle site daha eğlenceli bir hal alacaktır. Şimdilik devamlı toplantı halindeyiz (ben, samet, aslı ve tabi ki barış). Sonra fırtına gibi gireceğiz.
Alwen Crook- Ak Büyücü
1 sayfadaki 1 sayfası