Önemli bir mesele...!!!
+3
Morello Shiloh Wesley
Jason Turner
Elros Amandil
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Önemli bir mesele...!!!
Grimmauld 12 numaradaki çirkin hareket için Frogonry'den bir açıklama bekliyorum; Esinlenmek konusunu anlarım ama bu...
Kabul edilemez...!!!
Kabul edilemez...!!!
En son Elros Amandil tarafından Ptsi Ağus. 18, 2008 7:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Elros Amandil- Seherbaz Bürosu Başkanı
Geri: Önemli bir mesele...!!!
[quote="Elros Amandil"] Kara bulutların tamamiyle kapladığı gökyüzü, artık dolunayın bile belli olmadığı bir denize dönmüştü;yalnızca arada bir çatırdayan şimşeklerin güçlü, mavi ışıkları bir parlayıp bir sönerek manzaranın monotonluğunu bozuyordu.Ve uzanıp giden uçsuz bucaksız çayırların ortasında sadece bir tek bina bütün bu ürkütücü manzarayı tamamlıyordu:Amandil Köşkü... /quote]
[Frogonry Bagterlayer demiş ki:
Kara bulutların tamamıyle kapladığı gökyüzü, artık dolunayın bile belli olmadığı bir denize dönmüştü; yalnızca arada bir çatırdayan şimşeklerin güçlü mavi ışıkları, bir parlayıp bir sönerek manzaranın monotonluğunu bozuyordu. Ve uzanıp giden uçsuz bucaksız çayırların ortasında sadece bir tek bina bütün bu ürkütücü manzarayı tamamlıyordu: Grimmould Meydanı 12 Numara…..]
Konu benle alakalı değil ama biraz benzio sanırım....
[Frogonry Bagterlayer demiş ki:
Kara bulutların tamamıyle kapladığı gökyüzü, artık dolunayın bile belli olmadığı bir denize dönmüştü; yalnızca arada bir çatırdayan şimşeklerin güçlü mavi ışıkları, bir parlayıp bir sönerek manzaranın monotonluğunu bozuyordu. Ve uzanıp giden uçsuz bucaksız çayırların ortasında sadece bir tek bina bütün bu ürkütücü manzarayı tamamlıyordu: Grimmould Meydanı 12 Numara…..]
Konu benle alakalı değil ama biraz benzio sanırım....
Jason Turner- Esrar Dairesi Başkanı
Katılıyorum kabul edilemez! Ben de bir açıklama bekliyorum! Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
Morello Shiloh Wesley- St Mungo Şifacısı
evet ne yazık ki doğru onu başka bir siteden alıntı yaptım ama bir an önce yetiştirmem istenmişti.. Gerçekten bu belki yaptığım şeyin bir açıklaması olamaz ama özür diliyorum ve o mesajımı şu an vaktim olduğu için değiştiriyorum... Tabi yalnız kimse yalnış anlamasın ben başka bir rp nin aynısını görüp buraya yapıstırmadım... Belki değiştirip koydum başlangıcı da aynı ama suçumun farkındayım... Tekrardan herkesden özür diliyorum... Şu an utandığımı da belirtmek isterim... Çünkü gerçekte asla böyle bir şey yapmam...
Frogonry Bagterlayer- Tılsım Profesörü
O zaman bir daha "başka bir siteden başlangıcını aynı bırakıp gerisini değiştirerek de olsa, çaldığında- ki daha hafif bir kelime bulamıyorum-" özendiğin yazardan özür dilemeyi ihmel etme-tıpkı şimdiki gibi-, zira ben her zaman sana rp dersi vermek için bekliyor olacağım, buna gerek yoktu...
Senden beklemediğim bir hareketti...
Özür dilemeni ise takdir ettim...
Bir daha ne sen kendini küçük düşür, ne de beni uğraştır...
Senden beklemediğim bir hareketti...
Özür dilemeni ise takdir ettim...
Bir daha ne sen kendini küçük düşür, ne de beni uğraştır...
En azından affettiğin için teşekkür ederim... Yalnız şunu bil ki bu ilk ve sondu... O sırada biraz sıkıştım, hemen bitirmem gerekiyordu ve yazdığımı beğenmedim... Ben de öylesine bir yerden alıntı yaptım... Normalde asla böyle birşey yapmam... Beni de yanlış tanımanı istemem...
neyseki amandil köşkü yazan yeri değiştirmiş=)
tarık, kınayayım mı? çok ayıp
Yönetici demiş ki:neyseki amandil köşkü yazan yeri değiştirmiş=)
evet hak ediyorum ama isterseniz tüm rp'lerimi araştırın hiç bir alıntı yoktur buna başka sitelerde dahil... Asla ama asla böyle birşey yapmam normalde ben...
bende beklemezdim.Ama hatanı kabul ederek , söylenecekleri de bilerek en azından herkesin içerisinde özür dileme cesaretini gösterebilmiş olman güzel.Bunu herkes yapamaz.Fazla cesaret isteyen bir davranış.Yaptığın hoş olmasa bile herkesin içerisinde özür dilemen bunun bir daha tekrarlanmayacağının kanıtı zaten
Yaptığın, affedilmez şeyler kategorisine koyduğum bir davranış. Ders aldığın sözlerinden anlaşılıyor. Bu siteye ve bizlere değer vermeseydin çeker giderdin.
Ayrıca senin özür dileme cesaretini göstermeni, Keira ve Elros gibi takdir ediyorum.
Ayrıca senin özür dileme cesaretini göstermeni, Keira ve Elros gibi takdir ediyorum.
Morello Shiloh Wesley- St Mungo Şifacısı
Sanırım Tarık dersini aldı, şimdi bırakın da rahatça ölmeye devam edeyim...
Bir daha böyle şeylerle rahatsız edilmek istemiyorum...
Bir daha böyle şeylerle rahatsız edilmek istemiyorum...
Huzur içinde uyu Elros...
Nora Skinner- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
Zaten benim tek sorunum şu an bu rp olmadığı için özür diledim... Çünkü burada ki insanları çok cana yakın buldum diğer sorunum da buydu... Ayrıca hepinize teşekkür ederim beni hiçe saymadığınız için...
Sen sadece bir anlık yanlışlık yaptın ve sonuçlarına katlanarak özür diledin.Biz neden seni hiçe sayalım ki.
Bu arada huzurla uyu cidden Elros
Bu arada huzurla uyu cidden Elros
1 sayfadaki 1 sayfası