Fergus Colin Khaligian
+5
Keira A. Knightley
Marissa R. Nympdora Black
Elros Amandil
Nora Skinner
Fergus Colin Khaligian
9 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Fergus Colin Khaligian
Adı: Fergus Colin
Soyadı: Khaligian
Yaşı: 30
Mezun Olduğu Bina: Slytherin
Mesleği: Seherbaz
Asasının Özellikleri: 28cm meşe – phoenix tüyü
Kaç Senedir Bu Asayı Kullanıyor: 20
Fiziksel Özellikleri: boyu 1.88 – sarışın – yeşil gözlü
Karakter Özellikleri: Zeki , anlayışlı ve bi o kadarda dik kafalı biridir. İnatçı ve disiplinli bir kişiliğe sahip olduğu için bugüne kadar giriştiği hiçbir işi tamamlamadan bırakmamıştır. Konuşmaya nazaran dinlemeyi tercih eder. Duygularını açıkça belli etmez ve bu yüzden istemesede çoğuzaman etrafındakilerin onu yanlış tanımasına sebep olur. Bencil gibi görünsede aslında dostlarına karşı sadık ve korumacıdır.
Kişisel Özgeçmişi: San Jose , Kaliforniya doğumludur. Safkan bir ailenin tek çocuğu olarak büyümüş fakat 8. doğum gününde ebeveynleri henüz kim olduğunu bilmediği kişiler tarafından öldürülmüştür. Bu olay onu derinden etkilemiş ve uzun süre konuşmamasına sebep olmuştur. Ta ki Hogwartsa kabul edilene kadar. Cesur ve yaşına göre oldukça kabiliyetli bir büyücü olduğu için seçmen şapka onun Gryffindora layık olduğunu söylemiştir. Ancak ailesinin tamamı Slytherinden mezun olduğu için geleneği bozmak istememiş Slytherine duyduğu yoğun isteği üzerine Slytherin olmuştur. Bir animagus olan Fergus biçim değiştirme ve Ksks derslerinde oldukça başarılı notlar alarak hep ön planda bir öğrenci olmuştur. Dönüştüğü hayvan bir kar kaplanıdır. Patronusu boğadır. Okulunu başarıyla bitirdikten sonra ailesini yok eden kişileri bulup onlardan intikam almaya yemin etmiştir.
Sevdiği Şeyler: Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. Karanlık sanatlara karşı yoğun ilgi duyar. Sıcak çikolataya ve kakaolu çöreklere asla hayır diyemez. Erken kalkıp sabah esen hafif rüzgarda yürüyüş yapmaktan hoşlanır.
Sevmediği Şeyler: Gevezelikten nefret eder. Disiplinsizlik ve sorumsuzluğa tahammülü yoktur. Kalabalık arasında dikkat çeken biri olduğundan onlara karşı küçük düşmekten korkar..
Dostları: Nora Skinner - Marissa R. Nympdora Black - Keira A. Knightley - Jason Turner - Elros Amandil - Micah Falel - Aaron J. Champney
Akrabaları: Henüz hiçbi akrabasını tanımıyor... (kurguya ayak uydurmak için ideal)
Düşmanları: Ailesini öldüren kişiler ve onların bağlı olduğu grup
Soyadı: Khaligian
Yaşı: 30
Mezun Olduğu Bina: Slytherin
Mesleği: Seherbaz
Asasının Özellikleri: 28cm meşe – phoenix tüyü
Kaç Senedir Bu Asayı Kullanıyor: 20
Fiziksel Özellikleri: boyu 1.88 – sarışın – yeşil gözlü
Karakter Özellikleri: Zeki , anlayışlı ve bi o kadarda dik kafalı biridir. İnatçı ve disiplinli bir kişiliğe sahip olduğu için bugüne kadar giriştiği hiçbir işi tamamlamadan bırakmamıştır. Konuşmaya nazaran dinlemeyi tercih eder. Duygularını açıkça belli etmez ve bu yüzden istemesede çoğuzaman etrafındakilerin onu yanlış tanımasına sebep olur. Bencil gibi görünsede aslında dostlarına karşı sadık ve korumacıdır.
Kişisel Özgeçmişi: San Jose , Kaliforniya doğumludur. Safkan bir ailenin tek çocuğu olarak büyümüş fakat 8. doğum gününde ebeveynleri henüz kim olduğunu bilmediği kişiler tarafından öldürülmüştür. Bu olay onu derinden etkilemiş ve uzun süre konuşmamasına sebep olmuştur. Ta ki Hogwartsa kabul edilene kadar. Cesur ve yaşına göre oldukça kabiliyetli bir büyücü olduğu için seçmen şapka onun Gryffindora layık olduğunu söylemiştir. Ancak ailesinin tamamı Slytherinden mezun olduğu için geleneği bozmak istememiş Slytherine duyduğu yoğun isteği üzerine Slytherin olmuştur. Bir animagus olan Fergus biçim değiştirme ve Ksks derslerinde oldukça başarılı notlar alarak hep ön planda bir öğrenci olmuştur. Dönüştüğü hayvan bir kar kaplanıdır. Patronusu boğadır. Okulunu başarıyla bitirdikten sonra ailesini yok eden kişileri bulup onlardan intikam almaya yemin etmiştir.
Sevdiği Şeyler: Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. Karanlık sanatlara karşı yoğun ilgi duyar. Sıcak çikolataya ve kakaolu çöreklere asla hayır diyemez. Erken kalkıp sabah esen hafif rüzgarda yürüyüş yapmaktan hoşlanır.
Sevmediği Şeyler: Gevezelikten nefret eder. Disiplinsizlik ve sorumsuzluğa tahammülü yoktur. Kalabalık arasında dikkat çeken biri olduğundan onlara karşı küçük düşmekten korkar..
Dostları: Nora Skinner - Marissa R. Nympdora Black - Keira A. Knightley - Jason Turner - Elros Amandil - Micah Falel - Aaron J. Champney
Akrabaları: Henüz hiçbi akrabasını tanımıyor... (kurguya ayak uydurmak için ideal)
Düşmanları: Ailesini öldüren kişiler ve onların bağlı olduğu grup
En son Fergus Colin Khaligian tarafından Perş. Ağus. 21, 2008 10:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Fergus Colin Khaligian- Seherbaz
Geri: Fergus Colin Khaligian
Beni ekle
Kurgusuna sonra karar veririz
Kurgusuna sonra karar veririz
Nora Skinner- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
tmmdır =)
Güzel lejant...
Elros Amandil- Seherbaz Bürosu Başkanı
Disiplin,inatçılık,mükemmeliyetçilik...
Bir sürü ortak yönümüz var .
İstediğin yere ekle
Bir sürü ortak yönümüz var .
İstediğin yere ekle
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
siteyi bi süre inceledim arkadaşlar ama kurguya nerden giriş yapabilirim karar veremedim.. lejantta yeterli bilgilerim mevcut. inceledikten snra benle irtibata geçerseniz çok sevinirim.
bütün tekliflere açığım site kapanmadan bi yerden girsem ii olcak bütün millet sapır sapır ölüyo.. Nora sen bari yardım et.. HELP
Ne konuda yardım istiyorsun??
Söyle elimden geleni yaparım...
Söyle elimden geleni yaparım...
kurguyu ve sitede işlenen konuları baya bi inceledim ama nerden giriş yapabilirim karar veremedim.. amacım akıl danışmak yani. bu oyuna katılmak istiyorum. ama kim olarak başlayabilirim bilmiyorum.. tanınmayan bi yabancı olarak kalmak istemiyorum msn , skype vs.. ulaşırsan sevinirim
Sen benim bi akraba felan ol istersen, hani benziyoz zaten...
Ona göre Nora ve Jason'la ayarlayın birkaç rp...
Alştıltan sonra kafana göre takılırsın zaten...
Ona göre Nora ve Jason'la ayarlayın birkaç rp...
Alştıltan sonra kafana göre takılırsın zaten...
fena oLmas öLüm yiyen animagus bir seherbaz yoldaşLığı baya bi uğraştırır sanırım...
Öldükten sonra bile ölüm yiyen kazanıyoruz bea!Benim gibi eleman bulunmaz herhalde...Sen yine de Jason'la falan konuş bi kurgu ayarlayın, mantıken uygun bişeyler olsun...
öLmen kötü oLdu ama.. keşke geri getirmenin bi yoLu olsa.. seni hayata bağLayan tek unsur Marissaydı ve Marissasız bi hayat istemedin sanırım.. Onunda çabuk pes etmesine şaşırdım inatçı oLduğunu yazmıştı..
Bana kalsa pes etmezdim bu kadar kolay ama istemediğim şeyler oldu...
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Yinede Rp kaLitesi asLa bozuLmadı.. dün bütün gece boyunca okudum sıkıLmadan. bugünde öle. okudukça dahada hevesim arttı ve bi yerden başLamam gerek die düşündüm.. umarım sizin kadar başarıLı bi sonuç çıkarabiLirim..
açıkçası ben şu ölüm rp lerine bir göz atayım dedim, 1 tanesini bile tamamlayamadım. belki sorun bende(tarzım değil) ama güçlü karakterler canlandırmanın zorluğunu başaran oyuncuları daha çok takdir etmişimdir hep. aşk acısına en iyi ilaç ölüm, olayı fena halde uyuzuma gitti. eğer iyi rp ler okumak ve görsel tecrübe kazanmak istiyorsan tolga ve harley'i tavsiye ederim sana. samet de (lord samet) fena değil. ama kimseyi yadırgamıyorum yanlışta anlaşılmasın.
Elizabeth Hurper- Gelecek Postası Editörü
okurken sanki okuyormuş gibi değiLde izLiyormuş gibi okudum.. gözümde canLandı hepsi.. 13 oscara aday oLabiLir bence titanicte biLe bu kadar duyguLanmadım aşkı için yaşayıp aşkı için öLen hatta öLdüren karakterLer... gerçekten çok etkiLeyiciydi tebrik ederim
Bu arada kardeşimin arkadaşına memnuniyetle yardım ederim!
Jason Turner- Esrar Dairesi Başkanı
teşekkür ederim... istersen msni ekleyebiLirsin..
Ekliyorum,Jason'ın benim ve senin açık olduğun zaman ayarlarız kurguyu...
Beni de bir yere ekle işte, eğer göz atmışsan biliyorsundur kimlerle bağlantım olduğunu, kafana göre takıl
Micah Falel- Wasps Kovalayıcısı
nerdeyse herkesi tanıdım.. senide ekledm bidahaki sefere kurtadam çetesi fln rahatsız edicek olursa bi telefon yeter
Ben hallederim ona ne şüphe, şimdi kız vardı yanımda dedim ısırmasınlar onu yanlışlıkla, sakata gelmeyelim, işi sağlama alalım Ama sağol aklımdasın!
Micah Falel- Wasps Kovalayıcısı
Ben kendimi koruyabilirdim aslında,şimdi direk savunmasız sevimli kız moduna girmiyorum.Tamam,onlar gelince tırstım ama gerekseydi çakardım "Avada Kedavra"yı!
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası