Aaron J. Champney
+6
Eileen C. Barton
Marissa R. Nympdora Black
C. Anastasia Genevieve
Keira A. Knightley
Frodo Woodallen
Aaron J. Champney
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Aaron J. Champney
Adı: Aaron J.
Soyadı: Champney
Yaşı: 22
Mezun Olduğu Bina: Ravenclaw
Mesleği: Seherbaz
Asasının Özellikleri: 25 cm meşe, içinde hipogrif tüyü ve garkanez pulu bulunuyor.
Kaç Senedir Bu Asayı Kullanıyor: 11
Fiziksel Özellikleri: 1.87 boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır. Yemyeşil gözleri ve sık sık kazıttığı siyah saçları en belirgin özellikleridir. Yüzünde çocukluğundan beri çektiği acılar nedeniyle sürekli ciddi bir ifade vardır ve bu onun soğuk görünmesine yol açar.
Karakter Özellikleri: Birçok konuda uzun uzadıya düşünüp yakınındaki kişilerin ağzının açık kalmasına yol açacak sonuçlar bulmasıyla ünlüdür. Düellolara çok meraklıdır. Ne kadar görüntüsü aksini iddia etse bile aslında canayakın ve dürüst biridir. Karanlık tarafın ailesine yaşattığı zorluklar yüzünden Karanlık Lord'dan ve Ölüm Yiyenlerden nefret eder. Bazılarına göre Hogwarts’ta çok çalışmasının nedeni karanlık tarafa karşı gelmesine yetecek gücü kazanmaktır.
Kişisel Özgeçmişi: Londra’da doğmuştur. Safkan ailesinin tek çocuğudur. Annesi de babası da İngiliz’dir. Annesi St. Mungo’da şifacıdır. Babası ise bakanlık görevlisidir. Babası onun doğumundan iki yıl önce Karanlık Lord’un gücünün çekiciliğine kendini kaptırıp bir ölüm yiyen olmuştur. Ama Aaron üç yaşına gelince babası olması gereken yerin orası olmadığını anlamıştır. Gidip bunu yüksek sesle söylemenin de ölüm fermanını kendi elleriyle yazmaktan daha mantıklı olmayacağını farkına varıp yıllar boyu köşe bucak kaçıp ailesini de peşinde sürüklemiştir.
Aaron sürekli taşınmaktan çocukluğunu yaşayamamıştır. O zamandan karanlık tarafa kin beslemeye başlamıştır. On birinci yaşının yazında yeni taşındıkları dağ evine gelen bir mektupla Hogwarts’a kabul edilmiştir. Aaron bunun hayatına çekidüzen vermek için harika bir fırsat olduğu düşüncesiyle Hogwarts’a gitmeye can atmıştır. Her yaz ailesinin onu trenden alıp farklı bir eve getirmesinden bıkmış olan Aaron yaz tatillerinden hep nefret etmiştir. Hogwarts’ta çok çalışıp Rawenclaw sınıf başkanı olmuştur. Okulu bitirince Londra'da ailesinden ayrı bir şekilde yaşamaya başlamıştır. Yakın zamanlarda babasının yerinin Ölüm Yiyenler tarafından bulundup öldürüldüğünün haberini annesinden gelen mektupla almıştır. Şimdi Londra'da şehir merkezinden uzak bir tepedeki evinde yaşamaktadır.
Sevdiği Şeyler:
* İksirler
* Quidditch
* Düello
* Baykuşlar
Sevmediği Şeyler:
*Kehanet(deli zırvası olduğunu düşünür)
*Ölüm Yiyenler
*Karanlık taraf
*Muggle araçları (asla akıl sır erdiremez ve bu onu sinirlendirir)
Arkadaşları:
* Morello Shiloh Wesley
* Elros Amandil
* Bardan Nustead
Dostları:
* Frodo Woodallen
* Keira A. Knightley
* Marissa R. Nympdora Black
* Eileen C. Barton
* Frogonry Bagterlayer
* Nora Skinner
Akrabaları:
Hoşlanmadıkları:
*C. Anastasia Genevieve
*Alex Darkknight
* Samuel.N.Jefferson
Düşmanları:
Soyadı: Champney
Yaşı: 22
Mezun Olduğu Bina: Ravenclaw
Mesleği: Seherbaz
Asasının Özellikleri: 25 cm meşe, içinde hipogrif tüyü ve garkanez pulu bulunuyor.
Kaç Senedir Bu Asayı Kullanıyor: 11
Fiziksel Özellikleri: 1.87 boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır. Yemyeşil gözleri ve sık sık kazıttığı siyah saçları en belirgin özellikleridir. Yüzünde çocukluğundan beri çektiği acılar nedeniyle sürekli ciddi bir ifade vardır ve bu onun soğuk görünmesine yol açar.
Karakter Özellikleri: Birçok konuda uzun uzadıya düşünüp yakınındaki kişilerin ağzının açık kalmasına yol açacak sonuçlar bulmasıyla ünlüdür. Düellolara çok meraklıdır. Ne kadar görüntüsü aksini iddia etse bile aslında canayakın ve dürüst biridir. Karanlık tarafın ailesine yaşattığı zorluklar yüzünden Karanlık Lord'dan ve Ölüm Yiyenlerden nefret eder. Bazılarına göre Hogwarts’ta çok çalışmasının nedeni karanlık tarafa karşı gelmesine yetecek gücü kazanmaktır.
Kişisel Özgeçmişi: Londra’da doğmuştur. Safkan ailesinin tek çocuğudur. Annesi de babası da İngiliz’dir. Annesi St. Mungo’da şifacıdır. Babası ise bakanlık görevlisidir. Babası onun doğumundan iki yıl önce Karanlık Lord’un gücünün çekiciliğine kendini kaptırıp bir ölüm yiyen olmuştur. Ama Aaron üç yaşına gelince babası olması gereken yerin orası olmadığını anlamıştır. Gidip bunu yüksek sesle söylemenin de ölüm fermanını kendi elleriyle yazmaktan daha mantıklı olmayacağını farkına varıp yıllar boyu köşe bucak kaçıp ailesini de peşinde sürüklemiştir.
Aaron sürekli taşınmaktan çocukluğunu yaşayamamıştır. O zamandan karanlık tarafa kin beslemeye başlamıştır. On birinci yaşının yazında yeni taşındıkları dağ evine gelen bir mektupla Hogwarts’a kabul edilmiştir. Aaron bunun hayatına çekidüzen vermek için harika bir fırsat olduğu düşüncesiyle Hogwarts’a gitmeye can atmıştır. Her yaz ailesinin onu trenden alıp farklı bir eve getirmesinden bıkmış olan Aaron yaz tatillerinden hep nefret etmiştir. Hogwarts’ta çok çalışıp Rawenclaw sınıf başkanı olmuştur. Okulu bitirince Londra'da ailesinden ayrı bir şekilde yaşamaya başlamıştır. Yakın zamanlarda babasının yerinin Ölüm Yiyenler tarafından bulundup öldürüldüğünün haberini annesinden gelen mektupla almıştır. Şimdi Londra'da şehir merkezinden uzak bir tepedeki evinde yaşamaktadır.
Sevdiği Şeyler:
* İksirler
* Quidditch
* Düello
* Baykuşlar
Sevmediği Şeyler:
*Kehanet(deli zırvası olduğunu düşünür)
*Ölüm Yiyenler
*Karanlık taraf
*Muggle araçları (asla akıl sır erdiremez ve bu onu sinirlendirir)
Arkadaşları:
* Morello Shiloh Wesley
* Elros Amandil
* Bardan Nustead
Dostları:
* Frodo Woodallen
* Keira A. Knightley
* Marissa R. Nympdora Black
* Eileen C. Barton
* Frogonry Bagterlayer
* Nora Skinner
Akrabaları:
Hoşlanmadıkları:
*C. Anastasia Genevieve
*Alex Darkknight
* Samuel.N.Jefferson
Düşmanları:
En son Aaron J. Champney tarafından Salı Ağus. 05, 2008 4:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi
Aaron J. Champney- Seherbaz
Geri: Aaron J. Champney
Tanıscak yeni bi arkadas arıyodum.Hemen hemen uyusuyoz da.İstersen ekle dostlarına
Frodo Woodallen- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
ekledim bile
Dostumsun
Frodo Woodallen- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Yaa Birlikte bi kurgu yapalım..Birbirimizden hiç hoşlanmayalım ve her görüştügümüzde birbirimize laf sokalım..
"hoşlanmadıklarım" a ekle beni
"hoşlanmadıklarım" a ekle beni
C. Anastasia Genevieve- Biçim Değiştirme Öğretmeni
ekliyorum...
dost mümkünse...
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
istersen dosta ekle
Eileen C. Barton- Gelecek Postası Muhabiri
Oley ben de varım
Nora Skinner- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
Sensiz olmaz
beni de uygun bir yere ekleyiver yoldaş...
Morello Shiloh Wesley- St Mungo Şifacısı
Ben öğretirim sana Muggle araçlarını,merak etme
Nora Skinner demiş ki:Ben öğretirim sana Muggle araçlarını,merak etme
Nora arkadaşlardan dostlara terfi ettin tebirkler
Sen zaten bendeki tek dosttun,Rp sırasında da söylemiştim
Nora Skinner demiş ki:Sen zaten bendeki tek dosttun,Rp sırasında da söylemiştim
değerini bil diyosun yani
Bana da bir yer bulabilir misin Aaron?
Tercih senin tabii...
Tercih senin tabii...
Elros Amandil- Seherbaz Bürosu Başkanı
arkadaşa koyuyorum o zaman
Memnuniyet duyarım...
Elros Amandil- Seherbaz Bürosu Başkanı
Aaron J. Champney demiş ki:Nora Skinner demiş ki:Sen zaten bendeki tek dosttun,Rp sırasında da söylemiştim
değerini bil diyosun yani
Değerini biliyor olmalıydın zaten
O kadar hayatımı anlattım
düşmanlarına ekle
Alex Darkknight- Borgin&Burkes Sahibi
1 sayfadaki 1 sayfası