kelvin black
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
kelvin black
ad:kelvin
soyad:black
asası:anka tüyü tek boynuz boynuzu
asasını kaç yıldır kullanıyor:7 yıldır
hangi binada okumuş:slyhterin
kan:safkan
uyruk:anne ingiliz baba ingiliz
aile:black
kişisel öz geçmiş:
black aillesinin gözde çocuguydu kuzeni r.nympdora black ve mell anne blackle aynı yıl okula başladılar
üçü iyi dost olmuşlardı tabi taki seçmen şapka nympdorayı grifindora yerleştirene kadar buna sırf kelvin degil bütün aile isyan edip onu kapıya koymuşlardı artık dostlugunu sadece melle devam ettirdi
ama okulun bitmesine 1 ay kala annesi karanlık lordun verdigi bir görevde bir yoldaşlık üyesi tarafından öldürüldü
kelvin buna dayanamıyordu ama yapacak hiç bir şeyi yoktu 3.sınıftayken babası azkabana gönderildi
amcasının yanına yerleştirildi nympdoranın yerine kelvine baktıla 6.sınıftayken babası azkabandan kaçmaya çalışırken öldü reşit olduktan sonra 7 yıl ortadan kaybolup irlandada düello egitimi gördü amcası onu kardeşi yani kelvinin babası gibi güçlü görmek istiyordu ve 24 yaşında döndü bakanlıkta çalışmaya başladı
en sevdigi büyü:ölüm laneti
en sevdigi 2. büyü:rictisemptra
arkadaşları
jason turner
elros amandil
nefret ettikleri
kuzenleri
mell anne black
r.nympdora black
marrissa j.f. black
aşk hayatı
şimdilik yok
soyad:black
asası:anka tüyü tek boynuz boynuzu
asasını kaç yıldır kullanıyor:7 yıldır
hangi binada okumuş:slyhterin
kan:safkan
uyruk:anne ingiliz baba ingiliz
aile:black
kişisel öz geçmiş:
black aillesinin gözde çocuguydu kuzeni r.nympdora black ve mell anne blackle aynı yıl okula başladılar
üçü iyi dost olmuşlardı tabi taki seçmen şapka nympdorayı grifindora yerleştirene kadar buna sırf kelvin degil bütün aile isyan edip onu kapıya koymuşlardı artık dostlugunu sadece melle devam ettirdi
ama okulun bitmesine 1 ay kala annesi karanlık lordun verdigi bir görevde bir yoldaşlık üyesi tarafından öldürüldü
kelvin buna dayanamıyordu ama yapacak hiç bir şeyi yoktu 3.sınıftayken babası azkabana gönderildi
amcasının yanına yerleştirildi nympdoranın yerine kelvine baktıla 6.sınıftayken babası azkabandan kaçmaya çalışırken öldü reşit olduktan sonra 7 yıl ortadan kaybolup irlandada düello egitimi gördü amcası onu kardeşi yani kelvinin babası gibi güçlü görmek istiyordu ve 24 yaşında döndü bakanlıkta çalışmaya başladı
en sevdigi büyü:ölüm laneti
en sevdigi 2. büyü:rictisemptra
arkadaşları
jason turner
elros amandil
nefret ettikleri
kuzenleri
mell anne black
r.nympdora black
marrissa j.f. black
aşk hayatı
şimdilik yok
Kelvin Black- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
Geri: kelvin black
kuzenlere ekle de benim yaşım 21
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Geri: kelvin black
beni de arkadaşlara ekle ya da gördüklerim gibi bişiye.Jason'ın evinde gördün nasılsa
Kovmuş gibi oldum ama idare et artık,evi keşfetmem gerekiyordu cevabını bekleyemedim
Kovmuş gibi oldum ama idare et artık,evi keşfetmem gerekiyordu cevabını bekleyemedim
Nora Skinner- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
1 sayfadaki 1 sayfası