Tanya Gelson
+2
Samwise Broklyn
Tanya Gelson
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Tanya Gelson
Adım:Tanya
Soyadım:Gelson
Yasım:22
Doğum Yerim:İskocya
Asamın Ozellikleri:21 cm,esnek,anka teleği
Karakter Özelliklerim:Konusmayı pek sevmem,sivri dilliyimdir,her zaman kendi işimi kendim görmeye çalışırım.Yalancıları ve kendini bilmişleri sevmem,üstlerime saygılıyımdır ama hep en üst olmayı isterim.Yenilgiyi sevmem.Sevdiklerimi ölesiye savunurum.Baska da aklıma gelmiyor ama az cok bilgi sahibi olmussunuzdur.
Dıs Gorunusum:Avatarıma bakın yeter:)....Siyah saclıyım,Gozlerimin rengi ela,biraz da uzun boyluyum,siyah giymeyi severim,Galiba biraz da seksiyim
Öz Geçmişim:Dediğim gibi İskoçya doğumluyum.Asil bir buyucu ailesinin son cocuguyum.Hogwarts'ın tembel öğrencilerindendim.Cunku hep dıs gorunusumle ilgilenirdim.Okulu bitirince de ailemin yanına dondum.Hiç karsı cins ile ilişki yasamadım.Kendi capımda buyuler yaparak zaman gecirmeye calıstım.Babam sayesinde bakanlıkta da calısma fırsatı buldum fakat bazı rahatsızlıklarım yuzunden ayrılmak zorunda kaldım!
Hoslandığım Seyler:Tamamiyle sihir!Ayrıca karanlıkta yalnız basıma oturmak.Sessiz bir yerde yurumek(Buna bayılıyorum!),Eğlence Merkezlerine Takılmak...
Hoslanmadığım Seyler:Kandırılmak -ki bundan nefret ediyorum-,Patavatsızları sevmem,Bön Bön kızlara bakan erkekleri sevmem.
NOT:ARKADAS-DUSMAN BOLUMUNU RP'YE BASLAYINCA SEKİLLENDİRİRİM
Soyadım:Gelson
Yasım:22
Doğum Yerim:İskocya
Asamın Ozellikleri:21 cm,esnek,anka teleği
Karakter Özelliklerim:Konusmayı pek sevmem,sivri dilliyimdir,her zaman kendi işimi kendim görmeye çalışırım.Yalancıları ve kendini bilmişleri sevmem,üstlerime saygılıyımdır ama hep en üst olmayı isterim.Yenilgiyi sevmem.Sevdiklerimi ölesiye savunurum.Baska da aklıma gelmiyor ama az cok bilgi sahibi olmussunuzdur.
Dıs Gorunusum:Avatarıma bakın yeter:)....Siyah saclıyım,Gozlerimin rengi ela,biraz da uzun boyluyum,siyah giymeyi severim,Galiba biraz da seksiyim
Öz Geçmişim:Dediğim gibi İskoçya doğumluyum.Asil bir buyucu ailesinin son cocuguyum.Hogwarts'ın tembel öğrencilerindendim.Cunku hep dıs gorunusumle ilgilenirdim.Okulu bitirince de ailemin yanına dondum.Hiç karsı cins ile ilişki yasamadım.Kendi capımda buyuler yaparak zaman gecirmeye calıstım.Babam sayesinde bakanlıkta da calısma fırsatı buldum fakat bazı rahatsızlıklarım yuzunden ayrılmak zorunda kaldım!
Hoslandığım Seyler:Tamamiyle sihir!Ayrıca karanlıkta yalnız basıma oturmak.Sessiz bir yerde yurumek(Buna bayılıyorum!),Eğlence Merkezlerine Takılmak...
Hoslanmadığım Seyler:Kandırılmak -ki bundan nefret ediyorum-,Patavatsızları sevmem,Bön Bön kızlara bakan erkekleri sevmem.
NOT:ARKADAS-DUSMAN BOLUMUNU RP'YE BASLAYINCA SEKİLLENDİRİRİM
Tanya Gelson- Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Geri: Tanya Gelson
hep angelina jolie'yle çıkmak nasıl olurdu merak etmişimdir
Samwise Broklyn- Ölü/Eski Sihir Bakanı
bu da nesi =)
Elizabeth Hurper- Gelecek Postası Editörü
bir söylem, bir mantık yürütme, bir duygusallık hayali
Samwise Broklyn- Ölü/Eski Sihir Bakanı
Samwise Broklyn demiş ki:bir söylem, bir mantık yürütme, bir duygusallık hayali
ehueheuehu öldüm gülmekten alemsin yaa
C. Anastasia Genevieve- Biçim Değiştirme Öğretmeni
Seninle Rp yapmayı cok isterim bayan Gelson!
Jason Turner- Esrar Dairesi Başkanı
Neden olmasın
Tanya Gelson- Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Samwise Broklyn demiş ki:hep angelina jolie'yle çıkmak nasıl olurdu merak etmişimdir
Evet Angelina Jolie'ye bayılıyorum!
Frodo Woodallen- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ha bu arada unutmadan!Lejantını begendim gercekten.Ozellikle İskocya
Seninle rp yapmayı bende isterim!
Seninle rp yapmayı bende isterim!
Frodo Woodallen- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
1 sayfadaki 1 sayfası