Düello Hakkında
+4
Hermi Julia Skeoch
Frodo Woodallen
Edmond Dantes
Yönetici
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Düello Hakkında
Büyük Salon'da, Gionni Fexetura ve Angélique Ophélié Levesqu'nun katılımıyla bir düello sahnesi düzenledik. Yakında çokça düello olacağı için, herkese bir örnek teşkil etmesini umduğumuz bir düelloydu bu. Yine de muhtemelen aklınızda birkaç soru işareti kalmış olabilir ve bunları tartışmak için bu başlığı kullanabiliriz. Anlatın bakalım düello fikirlerinizi
Geri: Düello Hakkında
Şimdi bu duelloyu zarlarla mı belirlediniz?
Edmond Dantes- Gryffindor 1. Sınıf
hayır zar mar yok. rp kalitesi ve öykücünün duruma göre sergilediği dürüst hakemliği sadece. başka hiçbir hakem yok
Eh bari bende biraz sihirli söz ezberlemeye baslayım
Frodo Woodallen- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Harika böyle düello edeceksek benimde biraz sihirli sözlere çalışmam lazım ama harika düellolar olacağına hiç kuşkum yok...
Hermi Julia Skeoch- Seherbaz
evet bu şekilde çok zevkli oluyor.Aslında kendinizi kasmayın bile çok iyi kaynaktan büyüleri bilgisayaranıza geçirin ve düello yapacağınız sırada o yazdığınız yer de açık dursun.İhtiyacınız olduğu an bakabilirsiniz.
Güzel taktik...
Elros Amandil- Seherbaz Bürosu Başkanı
Belki de ezberlemeliyiz, bakarsın lazım oluverir!
angeliqe'nin dediği yöntem bence tek hazırlanma yöntemi. çünkü diğer herşeyi ne kadar iyi rp yapabiliyor olmanız belirleyecek. mesela bahsi geçen düelloda öykücünün verdiği kararları saçma, yanlış ya da taraflı bulan var mı gerçekten merak ediyorum. çünkü öykücü bendim orada, kötü olmuşsa kendime de çekidüzen veririm =)
Samwise Broklyn- Ölü/Eski Sihir Bakanı
Ben vikipediden hepsini buldum.Bende kayıtlı.İşe yarıyacağa benziyor..
bence olması gereken kararlardı. Zaten bu tip düellolarda hangi büyüyü kullandığınız değil onu yaparken kullandığınız rp kalitesi önemli. Bütün büyüleri ezbere biliyor olmanız düello ' yu kazanacağınız anlamına gelmiyor çünkü. Her şeyi rp kalitesinin belirlemesi ve öykücünün verdiği kararları saçma bulmamak en iyisi.
Angélique Ophélié Levesqu demiş ki:bence olması gereken kararlardı. Zaten bu tip düellolarda hangi büyüyü kullandığınız değil onu yaparken kullandığınız rp kalitesi önemli. Bütün büyüleri ezbere biliyor olmanız düello ' yu kazanacağınız anlamına gelmiyor çünkü. Her şeyi rp kalitesinin belirlemesi ve öykücünün verdiği kararları saçma bulmamak en iyisi.
kesinlikle..
Samwise Broklyn- Ölü/Eski Sihir Bakanı
Angélique nin yorumunun üstüne bir şey söylemek anlamsız aslında, tabi tebrik etmek dışında!
Evet cok dogru Angélique koydun noktayı!!!!!!!
Hocam ben bu duellolarda yumruk kullanabiliyor muyum Malum karakterim Muggle okullarına büyümüş bir Bulanık
Ayrıca ilk sınıfta duello yapmak saçma değil mi?Neticesinde bildiğimiz kaç büyü var ki?
Ayrıca ilk sınıfta duello yapmak saçma değil mi?Neticesinde bildiğimiz kaç büyü var ki?
Edmond Dantes- Gryffindor 1. Sınıf
İlk sınıfta düello yapamazsınız zaten.Ancak ilerleyen zamanlarda bu mümkün olur.
yani düello yapmak için şimdiden çalışmalıyız ki kaliteli bir rp çıkartalım ben galip olacağımızı düşünüyorum
Mélissa Lovegood- Seherbaz
evet vikipedide hepsi mevcud
Mélissa Lovegood- Seherbaz
1 sayfadaki 1 sayfası