Skeoch'un Bürosu
3 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Skeoch'un Bürosu
Hermi odasına girdiğinde kendini çok mutlu hissetti çünkü artık hayalleri gerçekleşmişti.Küçüklüğünden beri hep seherbaz olmak istemişti,kendine ait bir odasının olmasını.Evet işte odasındaydı ve tam istediği gibiydi.Camdan dışarı bakındı güneşin batışını görüyordu ya da belki de bu onun hayaliydi.Aslında gerçekten böyle olmasını isterdi.Masasına doğru yürüdü ve oturdu.Masasının üstünde bugünün Gelecek Postası duruyordu, ona baktı ve gülümsedi.Odası tam istediği gibi düzenlenmişti.Onun içini yansıtıyordu, cıvıl cıvıldı.Masası ceviz ağacından yapılma modern bir masaydı.Hemen karşısında koltuklar vardı, onlarda tavşan tüyünden yapılmaydı.
Hermi yıllardır istediği şeye kavuşmanın mutluluyla odasında oturdu.Ve Bay Amandilin geçmişle ilgili dediklerini hatırladı.Ve gülümsedi.Deniz mavisi gözleri dolmuştu çünkü annesininde istediği seherbaz olmasıydı.Önceden ailesi Karanlık Lord tarafından işkence çekmişti ve babasını kaybetmişti.İşte o gün kendi kendine söz vermişti'Seherbaz olup karanlık güçlere karşı savaşıcam'demişti.
Hemen kendini topladı ve kapıya doğru ilerledi.Son bir kez odasına baktı eve gitmek için yola çıktı.
Hermi yıllardır istediği şeye kavuşmanın mutluluyla odasında oturdu.Ve Bay Amandilin geçmişle ilgili dediklerini hatırladı.Ve gülümsedi.Deniz mavisi gözleri dolmuştu çünkü annesininde istediği seherbaz olmasıydı.Önceden ailesi Karanlık Lord tarafından işkence çekmişti ve babasını kaybetmişti.İşte o gün kendi kendine söz vermişti'Seherbaz olup karanlık güçlere karşı savaşıcam'demişti.
Hemen kendini topladı ve kapıya doğru ilerledi.Son bir kez odasına baktı eve gitmek için yola çıktı.
Hermi Julia Skeoch- Seherbaz
Geri: Skeoch'un Bürosu
Hermi odasında oturuyordu.Bugün nedense işler önceki günlere göre yoğundu.Bugün Bay Amandille seherbazların topllantısı vardı.Toplantıyı merak ediyordu.Hermi bu yoğunluktan memnundu çünkü tam ona göreydi.
Hermi odasını çok seviyordu en rahat ettiği yerlerden biriydi.
Hermi odasını çok seviyordu en rahat ettiği yerlerden biriydi.
Elanor kapıyı tıklatıp içeri girdi. İçeriye bakındı ve karşısında genç ve güzel bir bayan gördü. "Merhaba!" dedi. Benim adım Elanor Wibault.
Elanor Wibault- Seherbaz
Hermi içeri giren kişiye baktı ve karşısında Çok hoş bir bayan duruyordu.Hemen ayağıya kalktı ve oturması için yer gösterdi.Hermi şöyle dedi.
-Merhaba ben Hermi Julia Skeoch buyrun.
Hermi çok sevinmişti ilk defa biri odasına gelmişti.
-Merhaba ben Hermi Julia Skeoch buyrun.
Hermi çok sevinmişti ilk defa biri odasına gelmişti.
Elanor rahat gözükmeye çalışıyordu ama, aslında biraz tedirgindi. Karşısındakinin sıcak tavırları onu biraz rahatlatmıştı. Ne diyeceğini tam bilemiyordu. "Başkan henüz gelmedi sanırım." dedi.
Elanor Wibault- Seherbaz
Hermi Elanora gülümseyerek şöyle dedi.
-Bay Amandil biraz yoğun umarım kısa bir zaman sonra gelir.
Hermi Bay Amandili merak etmişti.Hermi karşısında tedirgin duran bayana bakarak şöyle dedi.
-Seni odamda ağğırlamaktan çok mutlu oldum.Çünkü ilk defa odama misafir olan kiisin dedi.
-Bay Amandil biraz yoğun umarım kısa bir zaman sonra gelir.
Hermi Bay Amandili merak etmişti.Hermi karşısında tedirgin duran bayana bakarak şöyle dedi.
-Seni odamda ağğırlamaktan çok mutlu oldum.Çünkü ilk defa odama misafir olan kiisin dedi.
Elanor ilk defa gülümseyebildi. "Ben de memnun oldum." dedi. "Sanırım ikimiz de yeniyiz. Ve şu sıralar işler çok karışık sanırım." Biraz bekledi ve devam etti: "Ben bir süreliğine uzaklardaydım. Bu olanlar beni dehşete düşürüyor."
Elanor Wibault- Seherbaz
Hermi karşısında oturan bayana bakarak:
-Evet durumlar çok karışık ve umarım yola girer.Ben yeniyim daha başlayalı bir hafta falan olacak ama kısa sürede alıştım.Zaten istediğim bir işte çalışıyorum o yüzden mutluyum dedi.
Hermi yeni biriyle tanıştığı için sevinmişti.Elanorun nerde olduğunu merak ederek sordu.
-Merakımın kusuruna bakmayın uzun zamandır nerelerdeydiniz dedi meraklı gözlerle.
-Evet durumlar çok karışık ve umarım yola girer.Ben yeniyim daha başlayalı bir hafta falan olacak ama kısa sürede alıştım.Zaten istediğim bir işte çalışıyorum o yüzden mutluyum dedi.
Hermi yeni biriyle tanıştığı için sevinmişti.Elanorun nerde olduğunu merak ederek sordu.
-Merakımın kusuruna bakmayın uzun zamandır nerelerdeydiniz dedi meraklı gözlerle.
Elanor tekrar tedirgin oldu ve konuyu değiştirdi: " Evet zor zamanlar ve hepimizin sorumuluklar var." Güvenilir birine benzese de, henüz onu yeni tanıyordu ve şu sıralar gevezelik etmek başına birçok iş açabilirdi.
Elanor Wibault- Seherbaz
Ve biraz daha devam etseler bir pot kırabilirdi.O anda imdadına Sihirli Oyular ve Sporlar Dairesi Baskanı Frodo Woodallen yetişti.Genc buyucu kahkahalarla içeri girdi:"Suna bak bi de Seherbaz karargahı olacak.Once kendinizi korumaya baksanıza siz,koskoca dairede iki tanecik cadı var!" ve biraz tebessüm ettikten sonra devam etti:"Yepyeni ve iyi kalpli iki cadı desem daha doğru olur herhalde" diyerek sözlerini tamamladı ve izin almaya gerek görmeden Elanor'un karsısındaki bos koltuga oturdu!
Frodo Woodallen- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Hermi içeri giren Bay Woodallene bakarak gülümsedi ve hemen'Hoşgeldiniz' dedi.Hermi tedirgin olmuştu çünkü beklemediği bir misafirdi Bay Woodallen ne yapacağını bilemedi.Odasına biir Başkan gelmişti eli ayağı birbirni dolanmıştı.
Elanor şaşkınlıkla karşısındaki genç adama baktı. Onun küstah biri olduğunu düşündü. Hermi'nin heyecanını görünce de onun önemli biri olduğunu tahmin etti. "Merhaba!" dedi ciddi bir ifadeyle karşısındaki adama bakarak. "Ben Elanor Wibault ve burada çalışmaya yeni başladım."
Elanor Wibault- Seherbaz
Frodo,genc buyucuye cevirdibasını.Tedirgin bir halde kendisine bakar halde buldu Elanor'u.Tebessumle cevap verdi:"Memnun oldum bayan Wibault!Ben Frodo Woodallen.Sihirli Oyular ve Sporlar Dairesi Baskanı'yım.Bu görev için oldukça genç sayılırım ama..".Sözünü bitirmedi.Yeterince tanıtmıs sayılırdı kendini.Hemen konuya girmek istiyordu...
Elanor: "Gerçekten de çok gençmiş!" diye düşündü. Karşısındakini süzdü; ilginç birine benziyordu. "İyi ki geldi, yoksa yanlış bir şeyler söyleyebilirdim" diye geçirdi aklından. Ve başkanı dinlemeye koyuldu.
Elanor Wibault- Seherbaz
Hermi ve Elanor da bunu beklermişcesine tedirgin gozlerle ona bakıyorlardı.Frodo da once rahatlamak için bacak bacak üstüne atıverdi ve ardından kelimeler agzından yavasca dokulmeye basladı:"Elros'un biraz işi cıktı.Gecikecek!".Basını kaldırdıgında Hermi'yi daha da tedirgin bir halde gordu.Tam Hermi soze giriyordu ki Frodo devam etti:"Ee Elros'u bilirsiniz.Tam bi gece kusudur.sabahları uyur.Ama cok acil oldugunu soyledi bana.".Her an Hermi söze atlayacak diye korkuyordu ama Hermi bunu yapmadı.Ve Frodo buna emin olduktan sonra tekrar basladı:"Benden size soylememi istedi!" dedi ve geriye yaslandı...
Hermi ne diyeceğini bilemiyordu sustu biraz ve Bay Woodallenle göz göze geldi ve daha tedirgin oldu.'Demek geçikecek o zaman toplantıda geçikecekdir'dedi.Hermi onun ne işi olduğunu merak ediyordu ama bunu Bay woodallene soramıyordu.Sadece sustu.
Elanor, Hermi'nin aklından geçenleri okudu. Ve sormaya cesaret etti: "Umarım bir sorun yoktur. Öyle değilse çok önemli bir işi olsa gerek..." dedi soran bakışlarını Woodallen'a yönelterek.
Elanor Wibault- Seherbaz
Frodo telaslanmıs gibi gorunuyordu ama caktırmamaya calısarak cevapladı:"Aa yo yo bi sorun yok.Endişelenicek bi şey deil!".Yine terlemeye baslamıstı..
Hermi bu konuşmadan sıkıldığını farketti Bay Woodallenin.Ne desm diye düşündü ama konuşacak birşey bulamıyordu.Sonunda iyice düşündüve saçma birşey sormaya karar verdi ve hemen konuyu değiştirmek için şöyle dedi.
-İşler nasıl gidiyor Bay Woodallen bu aralar galiba yoğunsunuz dedi.
-İşler nasıl gidiyor Bay Woodallen bu aralar galiba yoğunsunuz dedi.
Bu soru Frodo'yu oldukca memnun etti.Zira devam etseler daha da tedirgin olabilirdi ve Hermi'nin sorusunu zevkle yanıtladı:"Ah Bayan Skeoch!Gercekten tam üzerine bastınız.Bayağı yoğunum bu günlerde.Hele su buyulu snitch davası iyice bas agrıtmaya basladı..".Frodo elini bir yudum kahve almak için indirmeye yeltendi ama masa bostu.İçinden `Sandığımdan daha tedirgin olmalı Bayan Skeoch!Kahve bile ikram etmemiş ` diye geçirdi ve gulumsedi...
Elanor durumu fark etti ve Hermi'ye vakit sağlamak için sohbeti sürdürdü: "Büyülü snitch davasını duymuştum. Bir gelişme var mı acaba?" Hermi'yle göz göze gelip birbirlerine gizli bir gülümseme attılar.
Elanor Wibault- Seherbaz
Hermi hemen 'kusura bakmayın birşey ikram etmeyi unutmuşum ne içersiniz kusura bakmayın'dedi.Elanora gülümsedi ve çok utandı.Misafirlerini nasıl karşılamıştı.
Frodo konunun değişmesine sevinmişti ama konu şimdi daha kötü bir yere gitmişti.Buyulu snitch davası gercekten ona pahalıya mal olabilirdi.Hiç istemeden cevap verdi Frodo:"Ne desem ki Bayan Wibault!Gerçekten çok bas agrıtacak bir konu.Su Waspsların baskanı tam bir gerzek!Bir türlü ikna edemedik!".Bir an Elanor'la göz göze geldi Frodo.Ama sanki bu gözleri hatırlıyormuscasına kaslarını cattı.Sanki Londra'da bir barda gordugunu sandı ama üstelemeden devam etti:"İşte arastırma sonucunu bekliyoruz bizde....."
En son Frodo Woodallen tarafından Ptsi Tem. 21, 2008 2:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu arada Hermi'nin ikramı hatırlamasına sevinmişti:"Bol kopuklu bir kahveye bayılırım!"
'Peki hemen 'dedi ve 3 tane bol köpüklü kahve ısmarladı.Kahveler hemen gelmişti.Hermi çok utanmıştı çünkü ikramda kusur etmişti.Daha sonra toplantının ne zaman olacağını merak etti ve o anda düşüncelere daldı...
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası