Göl Kenarındaki Kayalıklar
3 posters
catlakkazan :: RPG Başlangıc Forumu :: Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu :: Okul Arazisi :: Hogwarts Gölü
1 sayfadaki 1 sayfası
Göl Kenarındaki Kayalıklar
Vincent trenden indikten sonra gözünü çevirdiği ilk yer o ihtişamlı şato olmuştu.Çok güzel görünüyordu ve Vincent etkilenmişti.Ardından arabaların olduğu yere gidip tanımadığı birkaç öğrenciyle okul arazisine gelmişti.Sandıklarını yetkililerin söylediği yere bırakıp Hogwarts'da bir tura çıkmaya karar vermişti.
Çok geçmeden büyük bir gölün yanına gelmişti.Manzara oldukça iyiydi.Vincent kayalıkların olduğu yere gidip göle bir kaç taş fırlatmaya karar vermişti.
Çok geçmeden büyük bir gölün yanına gelmişti.Manzara oldukça iyiydi.Vincent kayalıkların olduğu yere gidip göle bir kaç taş fırlatmaya karar vermişti.
Vincent R. Mc'Lauren- Slytherin 1. Sınıf
Geri: Göl Kenarındaki Kayalıklar
Öğrencilerin yavaş yavaş Şato'ya doğru yürüdüğünü görmüştü.O da oradan ayrılıp Şatoya doğru yol aldı.Şatoya geldiğinde dışarıda ikişerli sıra olan bir sürü insan görmüştü başlarında bir profesör vardı ve anlaşılan o ki birşeyler anlatıyordu.Vincent onun neler anlattığını tahmin edebiliyor gibiydi.Binalardan ve babasının bahsettiği şu "Seçmen Şapka"dan konuşuyordu.O da adamın konuşmasını bitirmesini bekledi.
Vincent R. Mc'Lauren- Slytherin 1. Sınıf
Dersten çıktıgından beri kendini kötü hissediyordu...Ama böyle yaşamayı ögrenmeliydi..Derslikten çıktıktan sonra rahatlamak için direk buraya gelmişti...Göl durgun ve rahatlatıcı duruyordu...Kendini gölün yanında yere bıraktı.....sırt üstü yatıp bulutları izlimeye başladı...O kadar rahatlamıştı ki...Bulutlardan birini anka kuşuna benzetti...Uzun tüyleriyle sanki gökyüzünde uçuyordu...Gözlerini kapatıp kıkırdadı....
Kalkıp oturdu..Göl önünde sonsuza dogru uzanıyor gibiydi....
Kalkıp oturdu..Göl önünde sonsuza dogru uzanıyor gibiydi....
Winter Dıxy Blossom- Rawenclaw 1. Sınıf
Uzun bir süre orda öylece gölü seyretti....Çantasını alıp ayaga kalktı....Gitmek istemiyordu ama acıkmaya başlamıştı...Dönüp gökyüzüne baktı...Yine o bulutu görmeyi bekliyordu.Bişey göremeyince Okula dogru yürümeye başladı...
Sill Ortak salano çıkmadan önce biraz bahçeye çıkmak istemişti. Ama dışarısını pek bildiğide yoktu ve tek başına gezmekten pek hoşlanmazdı. Ne yapıp ne yapmıyacağını düşünürken. Karşıdan gelen sarı saçlı bir kız gördü. Belki onla birlikte dolaşabilirdi. Yanına doğru yaklaşınca "Meraba" dedi kzın meraba demesini beklemeden "Benim adım Silmarwen ya senin ki ne" diye sordu
Silmarwen Tinehtele- Hufflepuff 1. Sınıf
Etraf o kadar sakindi ki uykusu gelmişti...Karşıdan gelen çocugu farketmemişti bile çocuk yanına gelip "Meraba""Benim adım Silmarwen ya senin ki ne" dedi..
Violet şaşırarak çocuga baktı...
"Merhaba...Bende Violét!" dedi...
Bir yandanda çocugu inceliyordu..
Violet şaşırarak çocuga baktı...
"Merhaba...Bende Violét!" dedi...
Bir yandanda çocugu inceliyordu..
Sill Violet'in şaşkın bakışlarını garip bulmuştu "hmm. Tanıştığımıza memnun oldum Violet. Ben burda 1. sınıf hufflepufftayım ya sen nerdesin" dedi.
Hava esmeye başlamıştı...Violetin sarı saçları rüzgarda havalanıyordu...
Silmarwen :"hmm. Tanıştığımıza memnun oldum Violet. Ben burda 1. sınıf hufflepufftayım ya sen nerdesin" dedi .
Violet karışan saçlarını elleriyle düzledi
"Bende memnun oldum Silmarwen. Rawenclaw "dedi..
Ve ekledi:
"Bana Vio diye bilirsin!"
Silmarwen :"hmm. Tanıştığımıza memnun oldum Violet. Ben burda 1. sınıf hufflepufftayım ya sen nerdesin" dedi .
Violet karışan saçlarını elleriyle düzledi
"Bende memnun oldum Silmarwen. Rawenclaw "dedi..
Ve ekledi:
"Bana Vio diye bilirsin!"
Sill biraz gülümseyerek "Peki Vio sen de bana sill de o zaman. "Sill Biraz göle doğru bakarak "Dışarısı ne kadar güzel. Göl de epey güzel gözüküyo. Biraz oturmaya ne dersin. Tek başına oturması güzel olmıyoda" dedi
"Peki Vio sen de bana sill de o zaman. " dedi çocuk gülümseyerek.
Violet kendini hala yanlız hissediyordu...Aradıgı şeyin arkadaş olmadıgını anladı...
Sustugunu farkedince:
"Peki sill!"dedi
Çocuk:
"Dışarısı ne kadar güzel. Göl de epey güzel gözüküyo. Biraz oturmaya ne dersin. Tek başına oturması güzel olmıyoda" dedi.
Violet Boynundaki kolyeyi çekiştirerek:
"Evet...Bugün göl çok güzel...Oturalım Sill!" dedi
Violet kendini hala yanlız hissediyordu...Aradıgı şeyin arkadaş olmadıgını anladı...
Sustugunu farkedince:
"Peki sill!"dedi
Çocuk:
"Dışarısı ne kadar güzel. Göl de epey güzel gözüküyo. Biraz oturmaya ne dersin. Tek başına oturması güzel olmıyoda" dedi.
Violet Boynundaki kolyeyi çekiştirerek:
"Evet...Bugün göl çok güzel...Oturalım Sill!" dedi
Violet ve Silmarwen gölün kenarında oturuyorlardı....Violet üşümeye başlamıştı...Ama göl onu sakinleştiriyordu...İstemeyerek ayaga kalktı...Rüzgar esmeye başlamıştı...Saçları yüzne dolandı...Homurdanarak saçlarını elleriyle düzledi....
Silmarwen'a bakıp:
"Ben gidiyorum...Sonra görüşürüz!..."dedi ve kısa bir süre sonra gözden kayboldu....
Silmarwen'a bakıp:
"Ben gidiyorum...Sonra görüşürüz!..."dedi ve kısa bir süre sonra gözden kayboldu....
Sill Kızın arkasından bakarak "Hmm tatlı kızmış ama biraz kibirli gibi." dedi ve kafasını göle doğru dönerek "Yalnız kalmak hiç de güzel olmuyo" diyip kendiside ayağa kalkarak Hogwartsın yolunu tuttu
catlakkazan :: RPG Başlangıc Forumu :: Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu :: Okul Arazisi :: Hogwarts Gölü
1 sayfadaki 1 sayfası