Vincent R. Mc'Lauren
+2
Silmarwen Tinehtele
Vincent R. Mc'Lauren
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Vincent R. Mc'Lauren
Adı:Vincent Ralph
Soyadı:Mc'Lauren
Yaşı:
Mezun Olduğu Bina:-
Mesleği:-
Asasının Özellikleri:Dikenli defne ve Anka teleği 27 santim.Güçlü ve yeterince esnek.
Kaç Senedir Bu Asayı Kullanıyor:Bu asayı henüz bu sene kullanmaya başladı.
Fiziksel Özellikleri:
Vincent kendi yaşına göre ortalama bir boya sahip,sarı saçları ve yeşil gözleri var.Zayıftır fakat sıska denebilecek kadar değil.
Karakter Özellikleri:
Yaşadığı ortamdan dolayı pek arkadaş canlısı biri olmayan Vincent,fazla olmasa da içine kapanık biridir.Hogwarts'a gitmekte oldukça heyecanlı olan Vincent'in burada Elisia ve Kyle'ın da olduğunu öğrenmesi ona hem hayal kırıklığı hem de sevinç yaşatmıştı.Elisia'nın Muggle'larla arkadaşlık kurması onun hiç hoşuna gitmezdi,çünkü Vincent Muggle'lara karşı büyük bir kin besliyordu.Öte yandan Kyle'ı ona tercih ederdi.Çünkü o da Vincent'e benziyordu.
Kişisel Özgeçmişi:
Vincent'in annesi ve babası Karanlık Lord için çalışan becerikli Ölüm Yiyenlerdi.Annesi ve babası,onun da kendilerinin yolundan gitmesi için Vincent'e sürekli baskı uygulamışlardır.Bu yüzden pek doğru düzgün bir arkadaş çevresi olmamıştır,bu da onu içine kapanık bir insan olmaya itmiştir.Vincent safkan bir büyücüdür.
Sevdiği Şeyler:
Büyülerin her çeşidi Vincent'in hoşuna giderdi,daha çok Karanlık Büyü ve Sanatlara karşı bir eğilimi vardı.
Sevmediği Şeyler:
Muggle'lar,kendini bilmez Seherbazlar ve boş konuşan insanlar Vincent'i sinirlendirmek için yeterli olabilecek şeylerdi.
Arkadaşları:Eragon Shadeslayer
Dostları:
Akrabaları:Elisia Blair Mc'Lauren,Kyle Mc'Lauren
Hoşlanmadıkları:Edmond Dantes,Silmarwen Tinehtele
Düşmanlar
Şimdilik RPK'lık yapmamak adına arkadaş dost ve düşmanlara kimseyi eklemeyi düşünmüyorum.Tanıştığım insanları buraya ekleyeceğim.
Soyadı:Mc'Lauren
Yaşı:
Mezun Olduğu Bina:-
Mesleği:-
Asasının Özellikleri:Dikenli defne ve Anka teleği 27 santim.Güçlü ve yeterince esnek.
Kaç Senedir Bu Asayı Kullanıyor:Bu asayı henüz bu sene kullanmaya başladı.
Fiziksel Özellikleri:
Vincent kendi yaşına göre ortalama bir boya sahip,sarı saçları ve yeşil gözleri var.Zayıftır fakat sıska denebilecek kadar değil.
Karakter Özellikleri:
Yaşadığı ortamdan dolayı pek arkadaş canlısı biri olmayan Vincent,fazla olmasa da içine kapanık biridir.Hogwarts'a gitmekte oldukça heyecanlı olan Vincent'in burada Elisia ve Kyle'ın da olduğunu öğrenmesi ona hem hayal kırıklığı hem de sevinç yaşatmıştı.Elisia'nın Muggle'larla arkadaşlık kurması onun hiç hoşuna gitmezdi,çünkü Vincent Muggle'lara karşı büyük bir kin besliyordu.Öte yandan Kyle'ı ona tercih ederdi.Çünkü o da Vincent'e benziyordu.
Kişisel Özgeçmişi:
Vincent'in annesi ve babası Karanlık Lord için çalışan becerikli Ölüm Yiyenlerdi.Annesi ve babası,onun da kendilerinin yolundan gitmesi için Vincent'e sürekli baskı uygulamışlardır.Bu yüzden pek doğru düzgün bir arkadaş çevresi olmamıştır,bu da onu içine kapanık bir insan olmaya itmiştir.Vincent safkan bir büyücüdür.
Sevdiği Şeyler:
Büyülerin her çeşidi Vincent'in hoşuna giderdi,daha çok Karanlık Büyü ve Sanatlara karşı bir eğilimi vardı.
Sevmediği Şeyler:
Muggle'lar,kendini bilmez Seherbazlar ve boş konuşan insanlar Vincent'i sinirlendirmek için yeterli olabilecek şeylerdi.
Arkadaşları:Eragon Shadeslayer
Dostları:
Akrabaları:Elisia Blair Mc'Lauren,Kyle Mc'Lauren
Hoşlanmadıkları:Edmond Dantes,Silmarwen Tinehtele
Düşmanlar
Şimdilik RPK'lık yapmamak adına arkadaş dost ve düşmanlara kimseyi eklemeyi düşünmüyorum.Tanıştığım insanları buraya ekleyeceğim.
En son Vincent R. Mc'Lauren tarafından C.tesi Tem. 12, 2008 3:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Vincent R. Mc'Lauren- Slytherin 1. Sınıf
Geri: Vincent R. Mc'Lauren
Düşmanlara beni ekle
Silmarwen Tinehtele- Hufflepuff 1. Sınıf
Beni de düşmanlara Ayrıca düşman değil, gıcık diye nitelendirebilirsin Ben seni kara listeye ekledim Sanırım bu yıl da Hogwarts'tan beni attıracak adam sensin
Edmond Dantes- Gryffindor 1. Sınıf
Olur eklerim =) Bu arada Hogwarts'tan atılmanı istemem,zaten istesen de atılamazsın.Vincent süt çocuğu değil =D
Vincent R. Mc'Lauren demiş ki:Olur eklerim =) Bu arada Hogwarts'tan atılmanı istemem,zaten istesen de atılamazsın.Vincent süt çocuğu değil =D
Dayak atmak değil, çıkarmaktan
Ayrıca, Vincent Edmond'un yanında süt
Edmond Dantes- Gryffindor 1. Sınıf
Bu çocuğu tuttum...
Elros Amandil- Seherbaz Bürosu Başkanı
Beni valla ister ekle ister ekleme ama iyi bir lejant...!!!
Frogonry Bagterlayer- Tılsım Profesörü
Beni ekleyebilirsin, arkadaş listene...
Milamber Mac D'orien- Esrar Dairesi Çalışanı
1 sayfadaki 1 sayfası