Öğrenci Alımları Durmuştur!
+4
Edmond Dantes
Marissa R. Nympdora Black
Ophelia Tyler
Yönetici
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Öğrenci Alımları Durmuştur!
Hogwarts bugünden sonra açılmış bulunmaktadır. Öğrenciler Hogwarts içerisinde rp yapabilirler. Öğretmenler de yakında derslerini eklemeye başlayacaklar. Fakat seçimlerin sonuçlanmasından sonra öğrencilik için başvuran birkaç kişiyi daha öğrenci olarak aldık. Bunun nedeni, öğrenci sayısını yeterli seviyeye getirebilmek için, böyle bir durumun bize avantaj sağlayacağını düşünmemizdendi. Bundan sonra bu dönem için yeni öğrenci alınmayacaktır. Öğrenci olmak isteyen üyelerimiz, bir sonraki dönemim başlamasını bekleyebilirler.
Geri: Öğrenci Alımları Durmuştur!
OOo olamaz şimdi Hogwartsta öğrenci olmak için uzun süre bekliycek miyim? :/
Ophelia Tyler- Seherbaz
Zaten öğrenci sayımız az.Alsak öğrencileri böylece daha zevkli hale gelir hogwarts.
Marissa R. Nympdora Black- Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Bence dersler başlayınca alım dursun, ilk dersin bitimiyle, alımlar bitsin?Ne dersiniz?
Edmond Dantes- Gryffindor 1. Sınıf
Bence de zaten öğrenci sayısı az bir süre sonra dursun bu alım işi...!!!
Frogonry Bagterlayer- Tılsım Profesörü
hala mı öğrenci alımları durmuş durumda?
Ben yine de Seçmen Şapkaya cevap vermek istiyorum
Ben yine de Seçmen Şapkaya cevap vermek istiyorum
Nora Skinner- Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Çalışanı
öğrenci olmak için ne kadar beklememiz gerekecek?
Aaron J. Champney- Seherbaz
1. sınıftan başlamasın hogwarts hep öyle oldu bugüne kadar hiç 7. sınıf göremeden siteler kapandı. rp seviyesine göre sınıf belirlensin. Kişinin isteği de tabi göz önünde tutulsun. Çok güzel rp yazıp da 1. sınıf olmak isteyen yine olsun. Ama farklı sınıflar ilk etapta alınsın. Bunu bir konuya bağlı kısa rp isteği ile denetlemek mümkün olur. Tek sorun yine aynı hogwarts çok fazla üye ister. Eninde sonunda problem çıkacaktır. Her binada 3er kişi olduktan sonra bunların her biri aynı anda online olup rp yazması zor. Sayının artması şart...
hogwarts'ın devamlılığına bağlı bunlar. o dediğin sistem çok zor olur bir de, her sınıf için öğretmenler ayrı ayrı dersler ekleyecekler, kimsenin bu kadar zahmete gireceğini sanmıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası